Clubs de lectura: agenda octubre'18

Aquests són els llibres que compartirem amb altres lectores i lectors, aquest mes d'octubre, als clubs de lectura de Llegeixes o què!?

Dimarts 2: Algún día este dolor te será útil.

Primera sessió «de veritat» del club de lectura de novel·la on debuto aquest curs.

Dilluns 8: La llengua dibuixada.

Un llibre que està de «rabiosa actualitat» per començar la primera sessió del cicle «Trobem-nos amb...» de l'Associació d'Amics de la Bressola que ens encarreguem d'organitzar i conduir.

Dimarts 16: El pavelló núm. 6.

Aquí també ens estrenem! I començar amb un Txèkhov... quin luxe! L'altre luxe és que serà una feina compartida amb l'admirada Míriam Cano.

Dimecres 17: llibre encara pendent de decidir! Aquest és el club de lectura més relaxat que faig i m'encanta!

Dilluns 22: Per què no llegeixo?

Una activitat que se suma al Cicle d'Humor del Districte de Gràcia 'Gràcia Riu 2018'. Amb la lectura de fragments d'aquest llibre de Francesc Orteu, aprofitarem per presentar els llibres que hem escollit per al club de lectura dels Lluïsos de Gràcia.

Dimecres 24: 24 contes al dia.

Això serà gros!!! Primer llibre del club de lectura a Atzavara Llibreria que compartirem amb la Mercè Ubach, la Dolors Udina i la Tina Vallès. Visca els contes!

Comentaris

  1. Susanna, Bona tardor! m'interessa tornar al Club dels Lluïsos, He enviat un comentari. No sé si ja ens podem incriure. Demà m'hi arribaré. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimada Marta! Avui tot just ho han engegat tot, la bona gent dels Lluïsos! Suposo que rebràs un mail. Aquí tens l'enllaç: http://lluisosdegracia.cat/blog/2018/09/26/presentem-la-temporada-del-club-de-lectura-el-22-doctubre/
      Ganes de veure't!
      Petons!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»