Carta oberta a lectores i lectors

Benvolgudes i benvolguts,

Com ja sabeu alguns de vosaltres, el Club de Lectura dels Lluïsos de Gràcia va néixer fa 5 anys amb l’objectiu de donar a conèixer la feina dels escriptors i de les escriptores en llengua catalana, i acostar-la al màxim nombre de lectors i lectores.

La iniciativa també buscava donar impuls a les editorials independents que editen en català i fer visible la feina de traductores i traductors.

Enguany iniciem un nou Club i per aquest motiu us volem convidar el dilluns 30 d’octubre a les 19.30 h a la presentació de la nova edició.

Us esperem a totes i tots per explicar-vos les novetats d’aquest any i per donar a conèixer els llibres escollits, vendre els llibres i fer les inscripcions.

Us avancem les dates de les sessions del club de lectura que sempre seran en dilluns a les 19.30 h. Els dies que hem previst són:

Dilluns 13 i 20 de novembre de 2017.
Dilluns 11 i 18 de desembre de 2017.
Dilluns 15 i 22 de gener de 2018.
Dilluns 12 i 19 de febrer de 2018.

El preu del Club és de 25€ (4 llibres) o 10€ (1 llibre).

A totes les persones interessades en participar al Club de Lectura heu d’enviar un correu a secretaria@lluisosdegracia.cat per tal de preveure el nombre d’exemplars dels llibres que hem de tenir preparats.

Moltes gràcies i esperem que us animeu a participar d’aquesta nova edició del Club de lectura.

Ben cordialment,

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»