Llegim... Com mai!

A vegades, la vida sembla que et vulgui apartar de la lectura i no sap que això és impossible, que la lectura és ja «una malaltia» sense remei que ha vingut a quedar-se per sempre a Llegeixes o què!?

El que no podem negar és que la vida, quan se'ns complica (en aquest cas per un bon motiu!), impossibilita de totes totes que ens puguem acostar a aquest invent, un blog que va creixent en visites i que teníem «sense regar» des de fa un mes!

Així és que hem considerat necessari tranquil·litzar a la parròquia de Llegeixes o què!? i emetem el comunicat següent:

Llegim llibres excel·lents que volem treballar als clubs de lectura del curs vinent, llegim llibres perquè ens engresquem a participar en clubs de lectura sense tenir la pressió de conduir-los, llegim llibres per recomanar i regalar a la família i a les amistats, llegim llibres que ens hem deixat recomanar, llegim llibres perquè coneixem les autores, les traductores, les editores...*, llegim llibres perquè volem conèixer les autores, les traductores, les editores... i sabem que ho podrem fer a través d'aquests llibres que ens ofereixen, llegim llibres perquè tenim contacte amb les llibreteres** i ens encanta compartir amb elles la passió per uns determinats llibres...

En resum: Llegim... Com mai!

I, quan la vida ens ho permeti, aquí ho anirem escrivint.

Com deia aquella: «Salut i feina!»

*Llegiu també autors, traductors i editors, evidentment.
**Llegiu també llibreters.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»