Llegir –no només novel·la– és viure més vegades

William Henry Fox Talbot
Seguim la dinàmica encetada el mes de juliol (aquí i aquí) per donar-vos a conèixer els projectes de Llegeixes o què!? de cara al curs 2015-16.

Llegir –no només novel·la– és viure més vegades és, a més d'una afirmació rotunda i veraç, un club de lectura que farem a la Llibreria A peu de pàgina de Barcelona adreçat a persones amb ganes de conèixer i llegir –a més de novel·les!– contes, assaig, teatre, poesia i còmic.

És el segon any que farem aquest club de lectura, que està pensat per tal que les lectores i els lectors eixamplin la seva experiència amb la lectura de llibres de diferents gèneres literaris.

Les propostes de lectura les plantegem a partir de llibres que creiem que poden donar peu a converses disteses o discussions aferrissades. En algunes ocasions comptem amb la complicitat d'autors, així com també d'editores i editors i de traductores i traductors, que participen a les sessions. Creiem que és una bona oportunitat de conèixer la feina de les persones que fan possible que puguem viure altres vides a través de la lectura.

Si voleu més informació: aquí.

Això és un no parar! I seguim...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»