Algú ha dit club de lectura?

Jo mateixa!!!

El Club de Lectura dels Lluïsos de Gràcia neix el curs 2012-13 i, des del primer moment, l'entitat va confiar en Llegeixes o què!? per a la selecció de llibres i per a la dinamització de les sessions.

Un dels seus objectius és donar a conèixer la feina dels escriptors i de les escriptores i acostar-la al màxim nombre de lectors i lectores. Però també vol servir per llegir diferents gèneres literaris, per donar impuls a la feina de les editorials independents que editen en català, per servir de plataforma a noves veus de la literatura catalana i –quan és possible– per fer visible la feina de les traductores i dels traductors en llengua catalana.

Els llibres treballats fins ara han estat els següents: Litus de Marta Buchaca, Maic de Tina Vallès, Ultracolors d'Albert Forns, Dia de neteja de Núria Curcoll i Córrer de Jean Echenoz (traducció d'Anna Casassas).

No us podeu perdre la lectura dels llibres que us proposem en aquesta nova edició: La noia que feia papallones d'origami d'Arnau Vaillant, La nostra vida vertical de Yannick Garcia i I Déu en algun lloc de Sònia Moll Gamboa.

Algú ha dit club de lectura? Teniu tota la informació aquí.
.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»