Gran setmana «lectora»!

Alexander A. Deineka,
"Dona jove amb llibre" (1934)
Ho explico moltes vegades durant les sessions dels clubs de lectura: el millor moment per a mi és quan les preparo, quan ja he llegit el llibre i començo a empescar-me com organitzaré l'hora (o hora i mitja) que compartiré amb les lectores i lectors dels clubs.

Aquesta setmana ha estat extraordinària: he gaudit cosa de no dir mentre preparava les sessions d'Arte de Yasmina Reza, de Domini màgic de Joan Vinyoli i d'Arrugas de Paco Roca.

Cada sessió ha estat diferent, ésclar, com cada llibre, però de totes elles n'he sortit molt contenta, amb la sensació d'haver compartit una estona fantàstica, màgica, increïble... amb lectores i lectors que sempre tenen coses a dir, que sempre estan disposats a participar i, el que per a mi és més important, que em fan confiança i que em permeten acompanyar-los en la seva «carrera de lectors» amb unes propostes que confio que aconsegueixin eixamplar la seva mirada.

I, com diria aquella: «I la setmana vinent... com ho tenim?». Sincerament, em sembla que continuarà aquesta bona ratxa, perquè els llibres que treballarem als clubs de lectura de Llegeixes o què!? són Poesia completa de Jordi Pere Cerdà i Més enllà del parlar concís de Montserrat Abelló.

S'albira una nova gran setmana «lectora»!

Comentaris

  1. És admirable aquesta il·lusió que poses en la tasca. És clar que ha de sortir bé! A mi cap dels llibres que dius em diuen res, però les teves ganes engresquen a qualsevol. I la setmana que ve? Doncs a triomfar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Xexu! Per poc que triomfi la setmana vinent... t'ho dic!
      Abraçada, i que no pari la lectura...
      SU

      Elimina
    2. Gràcies, Susanna per la bona feina!
      Tot els qui participen en el Club de Lectura que coordines, admiren i comenten la bona tasca que duus a terme. Una estona literària per compartir!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»