Vés on els bons llibres et portin...

Setmana intensa.

Hauria de demanar al geni de la làmpada meravellosa el do de la ubiqüitat perquè voldria ser a molts llocs i, lamentant-ho molt, la vida no dóna per més!

Avui dilluns, a partir de les 7 del vespre, als Lluïsos de Gràcia compartim la nostra sessió del club de lectura amb Laura Huerga, editora de Raig Verd, ja que hem treballat Córrer de Jean Echenoz, traduït per Anna Casassas.

Demà dimarts torna el club de lectura que organitzen Els Amics de la Bressola. Aquest club és una proposta per descobrir i conèixer la Catalunya Nord a través dels seus escriptors i els seus textos. La presentació i les sessions es faran al Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística. Les trobades seran a les 7 de la tarda i demà comptarem amb la presència de l’escriptor Miquel Arnaudies amb qui parlarem del seu llibre Contes empipats, editats per Editorial Trabucaire.

Dimecres, Walt Whitman, disfressat de Jaume C Pons Alorda, a L'HORIGINAL, a partir de dos quarts de nou.

També dimecres, al club de lectura de la Biblioteca de Tordera, trobada amb la Sílvia Soler, amb qui compartirem el que ens semblat el seu llibre L'estiu que comença. La sessió començarà a les 6 de la tarda.


El mateix dimecres, a partir de les 7 de la tarda, l'Arts Santa Mònica acollirà una nova sessió del cicle de xerrades 'El meu clàssic': Jordi Llavina presentarà Joan Vinyoli.

Dijous, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la llibreria Saltamartí de Badalona acollirà la presentació de la traducció poètica de Letiţia Ilea, Sobre pérdidas y ganancias. Hi participaran Teresa Pous, Diana Moţoc i Xavier Montoliu.

També dijous 27, a partir de dos quarts de nou, FESTA dels 25 anys de Cafè Central a L'HORIGINAL.

Divendres, a partir de les 7 del vespre, a l’Espai Betúlia de Badalona se celebrarà la taula rodona “La Bucovina com a metàfora: Norman Manea, Paul Celan i Aaron Appelfeld”. L'acte comptarà amb Arnau Pons, Eulàlia Sariola, Magda Bistriceanu, Corina Tulbure i Xavier Montoliu. Maria Bonsoms farà una lectura de textos.

Diumenge, a partir de dos quarts de vuit, a la llibreria Calders de Barcelona, lectures no catalanes d’Incerta glòria, amb Jana Matei (traductora al romanès), Nora Catelli (crítica literària) i Llibert Tarragó (editor).

Setmana acabada.

Com diria aquella: «Vés on els bons llibres et portin...».

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»