D'aquí ben poc farà dos anys

D'aquí ben poc farà dos anys que vaig començar a col·laborar en una publicació digital que -per motius que se m'escapen- ha acabat desapareixent. En aquell moment vaig decidir que “només” publicaria els textos en aquesta publicació i no a Llegeixes o que!? 

Durant aquest temps tampoc no és que hagi escrit gaire, tenint en compte que he llegit un munt de llibres (per feina i per plaer).

Però he pensat que potser estaria bé recuperar aquests textos i que, en definitiva, té més sentit anar-los publicant en aquestes mateixes pantalles, els antics i els que vindran, ja que algunes de les bones persones que van organitzar el primer projecte de la publicació digital, hi insisteixen i compten amb mi.


Bones vacances i bones lectures!

Comentaris

  1. Vaja, que tornes a casa, no? Doncs ja està bé. Què ha passat amb Nervi? Pensava que funcionava bé. Ja et llegirem per aquí.

    ResponElimina
  2. Xexu, és un tornar que crec que té sentit!
    Com dic a l'apunt, no sé ben bé què ha passat amb Nervi, però el cas és que ha desaparegut del "ciberespai" i que un nou projecte es prepara per veure la llum al setembre. Mentrestant, aquí tindreu les meves RAONS per llegir...
    Abraçada pre-vacacional!
    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»