Pel maig cada dia...

Detall de l'aparador de la Llibreria
Millà de Barcelona

...una activitat!

Dimarts 6 de maig, a les 19 h: Acte final del concurs de relats col·lectius La TRAMa. A l'Espai Brossa, carrer Flassaders, 40 de Barcelona.

Dimecres 7 de maig, a les 18.30 h: Club de Lectura de la Biblioteca José Barbero de Barcelona. Compartim l'experiència lectora del llibre de Xavier Benguerel, Els vençuts.

Dijous 8 de maig, a les 18.30 h: Club de Lectura de la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona. Comentarem La imperfecció de les bombolles de Llort. Amb la presència de l'autor.

Divendres 9 de maig, a les 16 h: reunió de l'equip de l'exposició "Llegir com viure. Joan Triadú (1921-2010)" per preparar la mostra permanent que es podrà veure a Ribes de Freser el darrer trimestre del 2014.

Dissabte 10 de maig, a les 11.30 h: ruta comentada per llibreries emblemàtiques de Barcelona, a càrrec de Jorge Carrión, autor del celebrat Librerías (finalista del Premi Anagrama d’Assaig). L’itinerari partirà de Laie CCCB, carrer Montalagre, 5 de Barcelona.

Dilluns 12 de maig, a les 19 h: darrera sessió del XVI Curs d'edició Com neix un llibre, a càrrec Laura Borràs, que ens parlarà de “La literatura al segle XXI. Canvis i noves propostes de formes narratives”. Al Corte Inglés de Portal de l'Àngel, a Barcelona.

Dimarts 13 de maig; a les 18.30 h: Club de Lectura d'autors de Catalunya Nord (Amics de la Bressola), a l'Espai Vilaweb, carrer Ferlandina, 43 de Barcelona. Compartirem l'experiència lectora del darrer llibres de Joan-Lluís Lluís, Les cròniques del déu coix.

Dimecres 14 de maig, a les 18.30 h: Club de Lectura de la Biblioteca de Tordera. Comentarem La nit de les papallones de Jordi Coca. Amb la presència de l'autor.

Dijous 15 de maig, a les 18.30 h: Club de Lectura de la Biblioteca Francesc Boix de Barcelona. Compartirem les nostres vivències a partir de la lectura de L'home d'origami de Joan Carreras.

Divendres 16 de maig, a les 18 h: Club de Lectura de la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar. Comentarem Fraccions d'Emília Illamolla. Amb la presència de l'autora.

I fins aquí la meva agenda de la primera quinzena del mes de maig!

Com deia aquella: “No se vayan todavía... ¡aún hay más!”. Però ja serà un altre dia...
Si hem sobreviscut per explicar-ho!!!

Comentaris

  1. Buf! Si que et plou a tu, sí. Que tot vagi bé.

    ResponElimina
  2. Plou i fa sol... les bruixes es pentinen!!!
    Gràcies amic!
    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»