dilluns, 14 d’octubre de 2013

Creix, s'amplia, millora...

Els dies d'incomunicació acostumen a anar lligats amb dies de molta activitat. I és que el curs 2013-14 acaba de començar...

L'oferta de Llegeixes o què!? era generosa, agosarada i fins i tot un xic ambiciosa. Finalment, els tallers d'escriptura i clubs de lectura queden així:

Taller d'escriptura “Laboratori creatiu d'escriptura: llegeix i escriu”, al Casal Font d'en Fargues, de Barcelona, tots els dimarts de 19.30 a 21 h.

Taller d'escriptura “Primeres pàgines: Escriure a partir d'altres textos”, al Centre Cívic Matas i Ramis, de Barcelona, tots els dimecres d'11 a 12.30 h.

Taller d'escriptura “Llegir i escriure en català: aprofundiment de la llengua a través de la literatura”, al Centre Cívic Vil·la Florida, de Barcelona, tots els divendres de 10.30 a 12 h.

Club de Lectura de la Biblioteca José Barbero (Trinitat Vella, Barcelona), el primer dimecres de cada mes, de les 18.30 a les 20 h.

Club de Lectura de la Biblioteca Francesc Boix (Poble Sec, Barcelona), el primer dijous de cada mes, de les 18.30 a les 20 h.

Club de Lectura de la Biblioteca Francesca Bonnemaison (Ciutat Vella, Barcelona), el segon dijous de cada mes, de les 18.30 a les 20 h.

Però les prestacions de Llegeixes o què!? no acaben aquí i amplio la meva tasca de conductora literària al territori:

Una intervenció puntual -i que em fa molta il·lusió!- a la Biblioteca Joan Triadú de Vic, a la sessió del club de lectura del mes de novembre.

NOU club de lectura a Canet de Mar (el poble d'estiueig de la meva adolescència i on viu la meva fillola!), concretament a la Biblioteca P. Gual i Pujadas, el tercer divendres de cada mes, en dos grups: de les 16.30 a les 18 h i de les 18.30 a les 20 h. Des de la biblioteca m'informen que encara queden places per al primer grup. Si algú s'hi anima ja ho sabeu!

Ep, i això no és tot! Llegeixes o què!? creix, s'amplia, millora... L'aventura continua!

Seguirem informant...

6 comentaris:

 1. Tots a classe...i amb l'Stoner, ni menos!

  ResponElimina
 2. No ens hi posem pas per poc, vatua l'olla!

  SU

  ResponElimina
 3. Respostes
  1. Efectivament, estimada Quadern de mots!

   I tinc molta sort, perquè compto amb la complicitat de totes les persones que s'apunten als tallers i als clubs, que volen compartir la seva passió per la literatura, ja sigui llegint o escrivint (en aquest cas: llegint i escrivint i reescrivint!).
   Feina feta amb tota la il·lusió del món, en definitiva.

   SU

   Elimina
 4. quina marxa i quanta lletra! a tu et donaven colacao de petita i encara et dura l'energia? veig segueixes dinamitant-ho tot!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Noia, faig el que puc! I no em puc permetre dir a res que no!!!
   I sí, la lectura és dinamita pura!
   SU

   Elimina