Activitats simultànies

És cert, tot i tot i tot i tot està molt malament... Però deixeu-me dir que, malgrat el desànim general, comença un abril esplendorós d'activitats relacionades amb el llibre i amb la lectura.

Dimecres 3 d'abril
Mentre estarem comentant un llibre d'Enrique Vila-Matas al club de lectura de la Biblioteca J. Barbero de Trinitat Vella, la Llibreria Anglada organitzarà la presentació de La casa del silenci de Blanca Busquets, que tindrà lloc al Temple Romà de Vic.

Dijous 4 d'abril
Mentre com a co-comissària (o xèrifa!) estarem coordinant i intervenint a la Jornada Joan Triadú, l'Imprevist (carrer Ferlandina, 34, de Barcelona) acollirà la presentació del llibre editat per LaBreu Paper de Vidre. Una nova polida, amb Guillem Miralles, Tina Vallès i Ester Andorrà, i dos presentadors de luxe: l'editora Maria Bohigas i el poeta Martí Sales. Sembla ser que Roger Puig rematarà la festa amb la seva música. Però és que a les 7 del vespre d'aquest mateix dia, la llibreria A peu de pàgina començarà unes interessantíssimes Jornades de Lectura.

En algunes d'aquestes activitats m'hi trobareu. Ara, no us diré allò de “xiuleu-me!” perquè em sembla que em desconcentraré.

I sí, ho sento. Són activitats simultànies.

Seguirem informant...

Comentaris

  1. Amb el vostre permís, permeteu que vos recomani un llibre "diferent", pel que diu, i com ho diu, una lectura en la que els personatges no actuen, sinó que s'arrapa al temps i el lloc: Mullena, d'Heribert Vogt.

    ResponElimina
  2. Ep, aquí gairebé tot està permès!
    Gràcies per la recomanació!
    I fins una altra ocasió!
    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»