Setmana vista

El dilluns 5 de novembre recomença tot a l'Espai Mallorca. Amunt!

El dimarts 6 de novembre es presenta el llibre Vint esmorzars cap a la mort, del poeta de l'Índia Dilip Chitre. La traducció d'aquest llibre, feta per Gemma Gorga, va guanyar el vuitè Premi Jordi Domènech de Traducció de Poesia, que organitza cada any Cafè Central amb el suport de la Fundació BancSabadell.
Amb les meves alumnes del Taller d'Escriptura comentarem el conte d'Alice Munro “Odi, amistat, festeig, amor, matrimoni”, en traducció de l'admirada Dolors Udina.

El dimecres 7 de novembre tinc la segona sessió del Club de lectura a la Biblioteca J. Barbero de Trinitat Vella. El llibre que treballarem és Si menges una llimona sense fer ganyotes de Sergi Pàmies.

El dijous 8 de novembre tinc la segona sessió del Club de lectura a la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Ciutat Vella. El llibre que treballarem és Cares a la finestra: 20 dones poetes de parla anglesa del segle XX, de Montserrat Abelló.

El divendres 9 de novembre, a L'Espolsada Llibres es presenta L'estiu no s'acaba mai d'Alba Dedeu. També hi participarà l'editor de Proa, Josep Lluch, a qui em sembla que li podria demanar una cita, ja que ha estat el co-protagonista de les dues darreres presentacions de llibres a les què he assistit: Josep Pedreira, un editor en terra de naufragis de Mireia Sopena i Que ningú no et salvi la vida de Flavia Company.

Comentaris

  1. Si tingués dues vides per viure ( a ser possible, paral·leles) aniria seguint les presentacions i lectures que proposes.
    La que em sap més greu de perdre'm és la de l'Espolsada

    ResponElimina
  2. Estimada viu i llegeix,

    No et pensis que tot el que hi ha en aquest apunt serà vist pels meus ulls... No puc faltar als clubs ni al taller d'escriptura, però les altres activitats són més desitjos que, possiblement, realitats.

    Una abraçada que t'arribi!

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»