La prèvia...

S'acosta Sant Jordi. La maquinària del món del llibre fa mesos que s'està preparant i és a punt d'arribar a la màxima potència. Encara no he tancat les meves recomanacions literàries per al “dia que representa que tothom ha de comprar un llibre”, però sí que tinc clar les activitats on m'agradaria fer-hi cap -i treure el nas!- durant aquesta setmana, la prèvia...


Dilluns 16 d'abril a les 19 h

El periodista Lluís Permanyer obre la setmana de Sant Jordi a Laie Pau Claris amb una xerrada en la que ens oferirà petites píndoles sobre llibres, autors, llibreries...

A Laie Pau Claris, carrer Pau Claris, 85, de Barcelona 


Dimarts 17 d'abril a les 19.15 h

L'escriptor Antoni Dalmau presentarà el llibre d'Adolf Beltran Veritat o mentida, un llibre inspirat i inspirador...

A la Llibreria Aqualata, carrer Sant Josep, 14, d'Igualada 


Dimecres 18 d'abril a les 19 h

Homenatge a Montserrat Abelló. Les poetes Sílvia Bel, Mireia Lleó, Vinyet Panyella, Blanca Llum Vidal, Susanna Rafart, Núria Martínez Vernis, Laura Dalmau, Laia Noguera, Martina Escoda, Tònia Passola rendiran un homenatge a Montserrat Abelló, recitant alguns dels seus poemes.

A La Central del Raval, carrer Elisabets, 6, de Barcelona 


Dimecres 18 d'abril de les 19 a les 20.30 h


Presentació del llibre de viatges Chiapas a deshora de Salvador Martí i Puig, professor de Ciència Política i membre del CIDOB. Intervindran l'escriptora Lolita Bosch i el Catedràtic de Ciència política de la UAB Joan Subirats.

A la Sala Maragall del CIDOB, carrer Elisabets, 12, de Barcelona
 

Dimecres 18 d'abril a les 19.30 h

Proa Espais i l'editorial Impedimenta presenten La filla de Robert Poste de Stella Gibbons. La presentació comptarà amb la presència de l’escriptor Borja Bagunyà, el traductor de l’obra Víctor Obiols i l’editor d’Impedimenta Enrique Redel.

A Llibreria Proa Espais, carrer Roselló, 212, de Barcelona 


Dijous 19 d'abril a les 20 h

Presentació de Llum d'Irlanda de l'autor badaloní Marcel Riera, darrer Premi Carles Riba de poesia.

Al Teatre Principal, carrer Francesc Layret, 41, de Badalona 


Divendres 20 d'abril a les 19 h

Jordi Nopca (El talent) i Marina Espasa (La dona que es va perdre) s’estrenen enguany com a novel·listes, amb dues obres de gran nivell que s’han guanyat el favor de molts lectors i d’un ben merescut boca-orella, analògic i virtual. Una conversa entre dos autors que compartiran les seves impressions sobre escriure i publicar.

A Laie Pau Claris, carrer Pau Claris, 85, de Barcelona 

Com deia aquella: “Si m'hi trobeu, xiuleu-me!”.

Comentaris

  1. Gràcies a Déu allà a les vostres terres encara manteniu la cultura com es mereix, he llegit el munt d'esdeveniments que se us presenten i m'he quedat bocabadat.
    Hui és el dia de Sant Vicent Ferrer ací al País Valencià que és el patró, sap vostè que a l'Edat Mitjana el patró del Regne de València era també Sant Jordi? i què encara és patró de molts municipis com ara Alcoi?

    Una abraçada

    Vicent

    ResponElimina
  2. Noi, em sap greu fer-te dentetes... Hem de reconèixer que les ofertes són gairebé innúmeres. Aquestes són les meves humils propostes.

    I bona diada!

    Salut,

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»