No [us] la perdeu! (i altres presentacions)


Ho sap tot-hom i tot-don que el pas per Llegeixes o què!? et pot canviar la vida. La Marina Espasa, que avui presenta a Barcelona la seva primera novel·la, va passar pel nostre programa de ràdio el diumenge 5 de març de 2006!!! Com passa el temps...

Sigui com sigui, no us perdeu -aquesta i les altres presentacions- que trobareu a continuació:


Joao Bacelar
Dimarts 20 de març, a la Llibreria Documenta, a les 8 del vespre, presentació de La dona que es va perdre de Marina Espasa. La presentació començarà amb l'acció “Instal·lació performàtica per a 4 intèrprets i 2 ous, revulsiu combustible accelerat per a primera novel·la”, i continuarà amb les paraules de Maria Campillo i de l'autora.

Divendres 30 de març, a l'Espolsada Llibres, a partir de les 8 del vespre, Marina Espasa presenta la seva novel·la La dona que es va perdre acompanyada d'Eugènia Broggi i Màrius Serra.

Montse Arbelo i Joseba Franco

Dimecres 21, a la Llibreria Laie de Pau Claris, a les 7 de la tarda, a Laie, presentació del llibre de poemes de Vicent Alonso En l'aspre vent del nou món. La presentació anirà a càrrec d'Enric Sòria i del mateix autor.

Dijous 22 de març, a la Llibreria Petit Parcir de Manresa, a les 8 del vespre, nova presentació de Veritat o Mentida d'Adolf Beltran. Molt ben acompanyat pel músic Natxo Tarrés, membre de Gossos i per l'editor Miquel Osset, l'Adolf Beltran i ells dos xerraran sobre veritats i mentides, o mitges veritats o mitges mentides o...


I encara en vindran més!!! Quin març marçot, tan productiu i engrescador per a la llegiguera!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»