Ahir? Ahir!


Ahir no vaig poder ser amb les alabatrenques i els alabatrencs mentre presentaven les seves darreres novetats: Estiula de Lluís Calvo, L’enunciat de Josep-Ramon Bach i Homes de Paul Verlaine, traduït i prologat per Jordi Llovet. De veritat que em va saber greu, perquè tot i que sempre em trobo com un pop en un garatge quan m’acosto a l’Horiginal, he de reconèixer que admiro la feina que fa tota la colla de labreu Edicions.

La meva absència està del tot justificada: ja tenim club de lectura dels Lluïsos de Gràcia! Llegeixes o què!? amplia les seves prestacions amb aquestes trobades que començarem pel gener de 2012. Ahir vam començar a construir la pinya que ha d’aixecar el castell, vam donar el tret de sortida a una iniciativa que no pretén res més que trobar una estona per compartir el plaer de la lectura. Fins al 16 de desembre encara us podeu afegir a la colla...

Com diu aquella –tot sovint–: “Salut i llibres!"

Comentaris

  1. Enhorabona!!!
    Què tal Una terra solitària?

    ResponElimina
  2. Gràcies Fe!

    La veritat és que "Una terra solitària" és un llibre que, a més d'agradar-me, m'ha servit molt moltíssim com a eina de treball a les meves classes dels tallers literaris.

    Aviat penjaré un apunt sobre l'altre llibre de la Bel Olid que vas ser tan amable de vendre'm (perquè era el teu exemplar, l'últim que et quedava) "Les heroïnes contraataquen".

    Salut i llibres... i amor, sempre!

    SU

    ResponElimina
  3. Su,
    de debò que em faria gràcia apuntar-me al Club de Lluïsos Gràcia (;-). Tindria plaça? És un cop al mes, oi? Accepteu talons sense fons?
    No veig cap email on escriure't i comentar-t'ho, per això ho faig aquí.

    ResponElimina
  4. Veí,

    de debò de debò?
    per les lectures o per què saps que estaràs rodejat de dones?

    Ai, mira que n'ets, de dolent...

    T'enviaré el resum de la sessió pilot i ja veuràs el que fas... Ara, ja t'aviso que si pagues amb un taló sense fons els dels lluïsos et perseguiran fins on faci falta!

    Mooooooooooooolts petons,

    SU

    ResponElimina
  5. Estem d'acord que la gent de LaBreu fan una feina extraordinària.
    Veig que continues tan ocupada com sempre, això és bo. Salut!

    ResponElimina
  6. David,

    Aquests dies són especialment intensos, preparant les properes sessions del club!

    Gràcies per passar per aquí!

    Salut i bons llibres!

    SU

    ResponElimina
  7. Sóc Carles de Printcolor, www.printcolorweb.com, impremta de llibres, i volem fer-te un obsequi com autor del blog. Per això, et regalem la impressió d’un llibre gratis que podria ser del teu blog si vols, despeses d’enviament incloses. T’interessaria? Si tens algun dubte em pots escriure a: info@printcolor.es

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»