Pinzellades

Encara xocada per la inclusió d’aquest incomparable blog a la pàgina 2 del suplement de Cultura de l’Avui, me n’adono que tinc la llibreta plena de notes per a possibles posts i que no sé pas quina triar. Prioritzar acertadament no ha estat mai un dels meus punts forts, o sigui que, en la mateixa forma de garbuix en què estaven anotades (no em direu que la paraula no és bonica!), us les exposo:

Lectures:

- D’Un home de paraula, d’Imma Monsó, em quedo amb un parell de paràgrafs que m’ha agradat i un desig: quan torni a néixer, jo vull ser el Cometa.
- De Vint-i-quatre hores en la vida d’una dona, d’Stefan Zweig només puc dir que és un llibre que em sembla que “ha passat de moda”.

Activitats que NO em vull perdre:
- Fins al 31 d’octubre i dins el cicle d’exposicions monogràfiques d'editorials independents, la Llibreria Xoroi Llibreria Xoroi (carrer Berlinès, 20, de Barcelona) ens ofereix la dedicada als LIBROS DEL ASTEROIDE.

Club de Lectura:
- Ja està en marxa la temporada 2008-09 del Club de Lectura de la Biblioteca Jaume Futser que m’encarrego de “dinamitar”. A la primera sessió hi han assistit vint-i-dues persones, lectores i lectors amb moltes ganes de llegir i de conèixer nous móns!!! El primer llibre que tenen a les mans és Sis personatges en cerca d’autor, de Luigi Pirandello. No serà una lectura fàcil, però confio que durant la sessió del novembre, entre tots, li sabrem treure suc i bruc.

Activitats on NO hi podré fer cap:
- Recital de SILVIE ROTHKOVIK i TOMÀS ARIAS, dins la kinzena poetika de Vilafranca del Penedès; el dijous 23 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre a Can Trabal/Local del GEP (Plaça Jaume I, 13).
- Presentació de la novel·la Ànima trencada, amb el seu autor David Camps; el dijous 23 d’octubre a les 8 del vespre a Saltamartí llibres (carrer Canonge Baranera, 78, de Badalona).

I bé, això és tot per ara.

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure, somriure...


Amb un any de retard, il·lustra el post d'avui el nostre petit homenatge a la presència catalana a la Fira de Frankfurt, creació del nostre col·laborador i amic Ivan Saez

Comentaris

  1. felicitats 1 (per això de l'avui). Jo he de dir-vos que fa mesos que no el compro. Abans me'n refiava de les crítiques literàries, ara m'estimo més l'opinió dels blogs, peruè no aquí la gent no es deu a cap interès editorial.
    fins aviat

    ResponElimina
  2. Tros de personatge, el Cometa. Em va agradar força la novel·la de la Monsó, potser perquè la vaig llegir força tard (quan la va publicar, de tant veure-la per tot arreu em feia una mica de ràbia).

    Felicitats. Això de sortir als suplements culturals fa unes pessigolletes a l'ego molt agradables ;-)

    ResponElimina
  3. Molt bé el club de lectura amb en Pirandello!
    I no us perdeu l'exposició de Libros del Asteroide, té un fons excepcional.

    ResponElimina
  4. Felicitats per l'Avui, són coses que fan il·lusió. Nosaltres hi hem sortit un parell de vegades .L'espolsada , que sempre està atenta, ens ha avisat i em corregut a comprar el diari en format paper només per tenir-lo ( pur fetitxisme)

    ResponElimina
  5. Mireia,

    jo me'l vaig comprar perquè volia saber si sortia una altra cosa! Coincideixo amb tu: ara mateix me'n refio més dels blogaires que dels suplements.

    Petó,

    SU

    ResponElimina
  6. Ferran,

    El Cometa acaba fent una mica de ràbia, de tant perfecte que te'l pinten, però he de confessar-te que a vegades m'identificava amb ell, ka fort!

    I sí, m'ha fet ilu sortir a l'Avui!

    SU

    ResponElimina
  7. Fe,

    Pirandello em farà suar la gota goooorrrrda! Però crec que és una obra que s'ha de llegir!

    Ja us explicaré!

    Tonàs,

    SU

    ResponElimina
  8. Mireia (i Martí),

    Gràcies amics!

    Ens llegim!

    SU

    ResponElimina
  9. la mitja taronja blogaire ha tronat! però no sabem quan tornarà a marxar... i evidentment només m'he llegit la meitat del teu post. geni i figura...
    On jo si aniré és a la setmana del llibre en català. i jo que m'havia saltat TOTES les edicions anteriors...

    ResponElimina
  10. volia dir tornat. perquè tronada ho he estat sempre...

    ResponElimina
  11. D'en Zweig tinc pendent "Novel·la d'escacs", l'has llegida?

    Xenofílic

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»