Amb dues cròniques des del no-criteri pendents

Les de Llegeixes o què?! ho tenen, són mandroses de mena! Però aquesta virtut no és incompatible amb les seves ganes d’anar a llocs –com per exemple a algunes de les sessions d’El pensament en perill? L’assaig com a forma oberta i crítica– i escoltar allò que en diuen...

Mentre esperem –assegudes i asseguts, això sí!– les cròniques des del no-criteri d’aquestes exploracions pel món del pensament, les de Llegeixes o què?! ens ofereixen un clàssic llistat d’activitats recomanables per anar a treure-hi el cap, el nas i fins i tot les orelles... Les hi acompanyaríeu?

Dilluns 10 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, presentació del tercer volum de la sèrie Converses (en comptes de la revolució) entre Nelly Schnaith i Cristina Santamarina. A la llibreria Laie (carrer Pau Claris, 85) de Barcelona.

Dimarts 11 de desembre, presentació del llibre El fuego en la voz. Apuntes sobre la guerra del discurso, de Wenceslao Galán. Al bar Horiginal (carrer Ferlandina, 29) de Barcelona.

Dimecres 12 de desembre, a les vuit del vespre, presentació del llibre del badaloní Joan Pujol titulat Aquí s’acaba la terra i s’inicia el mar, la primera novel·la d’aquest autor que veu la llum, trepitja la impremta i arriba a les llibreries. A Saltamartí llibres (carrer Canonge Baranera, 78) de Badalona.

Dijous 13 de desembre, a les vuit del vespre, sessió de Pas a Dos, amb Josep Maria Sala-Valldaura i Francesc Parcerisas, amb Montse Vellvehí, Conxita Martínez i Marc Vernis. Al Casino (carrer Verdaguer, 5) de Vic.

Dijous 13 de desembre, a les 9 de la nit, Cabaret poètic dirigit per Christian Atanasiu, acte de les jornades Berlín-Barcelona. Una transferència poètica. Al bar Horiginal (carrer Ferlandina, 29) de Barcelona.

I, per acabar, les de Llegeixes o què?! us recomanen una visita al web
www.alcoberro.info, on s’hi ha afegit alguns materials al web de filosofia i pensament.

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure, somriure...

Il·lustra el post d’avui un detall d’Estampa, Saló Internacional del Gravat i edicions d’Art Contemporani

Comentaris

  1. Parella lletraferida, algun dia acabarem per coincidir en algun acte orhiginal d'aquests...
    Per cert, teniu una copeta al meu replà. Salut!

    ResponElimina
  2. hola, avui passo pel blog per demanar opinió, no per deixar recomanacions. Heu llegit alguna cosa de Maria Barbal? Què me'n recomanaríeu? Gràcies

    ResponElimina
  3. Mireia,

    "Pedra de tartera" és una obra excel·lent de Maria Barbal i te la recomano.

    He llegit també una obra de teatre seva, "L'helicòpter", que te la pots estalviar.

    No vaig acabar de llegir "País íntim" (suposo que no era un bon moment per mi, encara que considero que és una bona novel·la).

    Espero haver-te ajudat.

    SU, una meitat

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies, precisament de "Pedra de tartera" era de la que me n'havien parlat molt bé. Me la autoregalaré per Nadal. Merci

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»