Un nou assortit de blogs

Cíclicament, el famós tàndem de Llegeixes o què?! s’extravia per aquest món mundial dels blogs i, amb el NO-criteri que caracteritza a les seves dues meitats, decideixen incloure’ls a la llista que podeu consultar aquí al costat.

Comencem amb el blog d’una persona que s’ha deixat caure alguna vegada per aquest fabulós i incomparable blog que és Llegeixes o què?! Parlem del XENOFÍLIC i del seu bloc Més llibres, més lliures, que ja volíem incorporar fa temps, però com ens va dir fa uns mesos, va haver de deixar el blog per anar a fer la verema i hem hagut d’esperar fins ara per donar-li la benvinguda! Poca broma que el responsable d’aquest blog també col·labora amb la web, perfectament recomanable, que és Llibròfags.

La MIREIA és la nostra següent convidada. Diu que el seu blog, Un altre invent és un “blog de prova”. No li portarem la contrària, no fos cas, però sembla que la cosa va endavant i de prova, res de res. Ara, ha caigut en la trampa del blog, com ens va deixar dit el passat 5 de novembre al post titulat “Que el llegir no us faci perdre l’escriure”: ...Fa quasi dos setmanes que vaig començar ‘La lladre de llibres’, i tot i que està molt bé, no avanço perquè el poc temps lliure que tinc el dedico a penjar post, a retocar el blog i a mirar aquells blogs que m'agraden. Hauré de començar alguna teràpia de desintoxicació: Bon dia, sóc la Mireia i sóc addicta al teclat... Us deixo que vaig a aprofitar els 10 minuts que en quedem per fer el cafè i llegir una miqueta! A veure si recondueixo el blog al que intentava ser inicialment: un espai per comentar llibres.

Les de Llegeixes o què?! estan encantades de rebre amb els braços oberts les Lectures de l'Espolsada. Ara sí que sabrem on és el criteri tan desitjat! Queda clar que, si Llegeixes o què?! encara tingués format radiofònic, la responsable d’aquest blog seria una de les nostres convidades. Llegiu un fragment de la seva declaració d’intencions, del seu primer post del passat mes d’agost: ...Triar un llibre o recomanar-lo no és gens fàcil, i tenir temps per llegir-lo i compartir-lo encara menys. Amb aquest bloc vull deixar constància dels llibres que per un motiu o altre m'han agradat, captivat, atret... no necessàriament han de ser novetats, sinó llibres que estan esperant que algú els doni una oportunitat i que la màgia del boca-orella funcioni. Salut i llibres!

I abans d’acabar, si voleu conèixer alguna cosa més d’aquest tàndem inclassificable que és Llegeixes o què?!, podeu llegir les seves respostes al qüestionari plantejat des de Tramas y texturas.

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure, somriure...

Encapçala i il·lustra el post una fotografia de Daniel Blaufuks

Comentaris

  1. El bloc de Xenofílic està molt bé. Jo el segueixo des de fa temps i per saber de llibres és una meravella. A la resta els hi pegaré una ullada! ;)

    ResponElimina
  2. sempre és bo que creixi la família! segur que els nous blogs incorporats estaran molt contents de ser inclosos (jo ho vaig estar!).

    ResponElimina
  3. Noies, vosaltres sí que sou un grans fitxatges d'aquest bloc!

    Petons i gràcies per ser-hi!

    Ciao,

    El tàndem

    ResponElimina
  4. A l'Espolsada li heu fet sortir els colors :)
    Moltes gràcies i espero llegir-vos.

    ResponElimina
  5. Moltíssimes gràcies!! Ser un dels afortunats d'entrar al prestigiós club de "Llegeixes..." es mereix un HURRA ben gros!!

    ResponElimina
  6. L'Espolsada i Xenofílic,

    La nostra benvinguda és ben sincera. I incorporar-vos al selecte club de "Llegeixes" ha estat, sense cap mena de dubte, un gran encert!!!

    Ja se sap, som un gran tàndem!!!

    Bones lectures!

    Anna i SU

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. EI!!! No només no m'entero de res, sinó que a més suprimeixo comentaris! Feia dies que no passava per aquí( estava liada amb un altre invent del meus) i no havia vist el post.Moltes gràcies per incloure'm, em fa molta il·lusió que encara sóc molt novata ( en bloc de proves, ja ho sabeu!)i no estic acostumada a apareixer a altres blocs. Merci, gent!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»