A l’hora de dinar

A l’hora de dinar es poden fer moltes coses. Una d’elles és dinar –com el seu nom indica-, però no s’ha de descartar que, durant aquesta hora precisa, es puguin fer altres activitats: comprar, passejar, veure una exposició, mandrejar (l’especialitat del tàndem de Llegeixes o què?!), llegir el diari per internet, parlar amb l’altra meitat, decidir que potser és millor quedar-se a casa en comptes d’anar a veure “2666”... Un munt de coses!

Una altra possibilitat, que només pot tenir la meitat laboralment més privilegiada de Llegeixes o què?! és la de redactar una crònica com la que us oferim seguidament (ja ho sabeu, escrita des del NO-criteri que caracteritza aquest incomparable bloc).


Jornada Jordi Sarsanedas

Divendres, 16 de novembre, 12 h.
“Jordi Sarsanedas, poeta i narrador”, a càrrec d’Àlex Broch i Francesco Ardolino;
presenta i modera Eva Piquer.

“Quan una sessió d’aquestes comença amb vint-i-cinc minuts de retard vol dir que l’ambient està molt relaxat i que tothom comença a estar content de sentir-se, de que el sentin, i dels contactes que podrà fer durant la jornada. Bon senyal! El públic és un compendi de familiars i estudiosos (d’aquests, la gran majoria participaran durant el dia o ja hi han participat).

La moderadora sembla que no s’ha preparat gaire la sessió i opta per anar fent preguntes als professors universitaris participants, fet que els descol·loca profundament, sobretot a l’Àlex Broch que, sense seguir la pauta de les seves notes, no sap per on navega... En Francesco Ardolino, malgrat el refredat que ‘llueix’, se’n surt molt millor de les preguntes –tampoc no gaire incisives, tot s’ha de dir- de la periodista desacomplexada. De les paraules de l’italià és d’on sortirà la informació més interessant per a tot el públic assistent: que Jordi Sarsanedas escrivia contínuament i que tot aquest material s’ha conservat i properament podrà veure la llum. Es tracta de dos dietaris, un de poètic i un de personal, que l’estudiós més recent de l’obra de Sarsanedas, en Francesco Ardolino, qualifica d’extraordinaris. Aquest és l’únic moment en què l’Eva Piquer anota alguna cosa a la seva llibreta i, amb aquest gest, tan ‘de primícia’, clou aquesta sessió de la jornada.”

I per ara res més, amigues i amics de Llegeixes o què?!, una hora per dinar –o per escriure una crònica com aquesta no dóna per més!

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure, somriure...

Il·lustra el post una imatge llibresca

Comentaris

  1. Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»