Avui o demà o la setmana vinent o...

Sense voler aixafar la guitarra als de Literata (o sí?), les de Llegeixes o què?! us oferim la nostra clàssica oferta d’activitats, propostes més o menys lúdiques per a persones mínimament interessades (o no) en el món del llibre i de les lectures.

L’associació Pont del Petroli ens convida avui mateix al segon recital del cicle POESIA i Cia... 2007 i ens oferiran el programa següent: Kabaret obert, videopoemes i recital de polipoesia, Xavier Sabater + Joan Casellas i Pere Sousa. L’entrada és lliure. El recital comença a les 9 de la nit al Teatre Zorrilla de Badalona.

Per avui mateix també, Pau Bou a l’Horiginal
, a 2/4 de 9 del vespre.

Els amics de labreuedicions
ens informen de diversos recitals poètics del seu brillant equip de poetes i poetesses. No us podeu perdre les propostes següents:
- Avui, Lluís Urpinell a La Llibreteria de Girona, a les 8 del vespre.
- Dissabte 20 d’octubre, Sílvie Rothkovic a l'Heliogàbal de Barcelona, a les 10 de la nit.
- Dimecres 24 d’octubre, Josep Pedrals a La Llibreteria de Girona, a les 8 del vespre.

Còdols, la Biennal de poesia Catalana
segueix amb les seves activitats poètiques de qualitat. Per al dimecres vinent, el 24 d’octubre de 2007, la vetllada prevista es titula “Poetes joves amb premis grans”. Còdols reuneix Núria Martínez-Vernis, Jordi Valls i Àngels Gregori en un recital presentat per Víctor Sunyol. Al Museu d’Art de Cerdanyola Can Domènech, a Cerdanyola del Vallès, a les 8 del vespre.

La “cosa poètica”, la setmana vinent, està pels núvols!!! Del 24 al 28 d’octubre se celebrarà el Festival de Poesia de Sant Cugat
, que enguany arriba a la seva 7a edició. El Poeta d’Honor d’aquesta edició serà Josep Palau i Fabre, coincidint amb el seu 90è aniversari.
De les moltíssimes activitats, les de Llegeixes o què?! us volem recomanar especialment:
- El dimecres 24 d’octubre al Museu de Sant Cugat–Monestir, a 2/4 de 8 del vespre, la inauguració del Festival. Entre d’altres moments a destacar, un recital d’homenatge a Josep Palau i Fabre amb lectura dels seus poemes per Montse Guallar. Després, l’espectacle “Alquímies”, una coreografia creada per Emili Gutiérrez, a càrrec de la companyia Nats Nus Dansa.
- El dissabte 27 d’octubre a les 10 de la nit, al Teatre-Auditori Sant Cugat, tindrà lloc la X Nit de poesia, un espectacle poètic dirigit per Ricard Salvat que combinarà la veu d’un excel·lent repartiment de poetes amb l’actuació de Maria del Mar Bonet i Manel Camp. El mateix dia, a les 12 de la nit, la Masia Torreblanca acollirà un “After hours poètic”, coordinat per Biel Barnils i amb la participació d’Anna Miralpeix, Carles Rebassa, Laia Noguera i Àngels Gregori.
I per acabar, el Teatre-Auditori Sant Cugat i Tot Sant Cugat ens animen a gaudir amb la creació de poemes propis, de temàtica lliure. Envieu les vostres creacions poètiques a:
teatre-auditori@santcugat.cat Els poemes, de màxim 14 versos, es poden enviar, en català o castellà, fins al 23 d’octubre.

En un intent d’allunyar-nos una mica de tanta poesia, les de Llegeixes o què?! acabaran l’apunt d’avui amb un parell d’activitats per al dimarts 23 d’octubre que, curiosament, se celebraran molt a prop.
Cicle de debats en motiu del centenari del naixement de Frida Kahlo
, els dies 23 i 30 d’octubre, i el 6 i 20 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Espai Francesca Bonnemaison.
Vine a fer un cafè amb... Mauricio Wiesenthal, escriptor, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison
, a les 7 del vespre.

Si ens hi trobéssim en parlaríem, oi?

Blogger ens dóna problemes i no podem penjar cap imatge! Queda pendent...

Comentaris

  1. Coi! Només us faltava citar el cicle "Poesia als Parcs" que fan aquest diumenges d'octubre i novembre a diferents parcs naturals (Montnegre, Foix, Garraf) i que ja ha anat passant per altres espais. El coordinen Carles Hac Mor i Ester Xargay. Info a: www.diba.cat/parcsn

    ResponElimina
  2. Queda anotat per a les properes recomanacions, veí!

    Encantades de la teva visita, com sempre!

    Salut i lectures!

    El tàndem

    ResponElimina
  3. Gràcies per la propaganda, que ara he vist.

    SaluT!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»