Tastet de lectores

El meravellós i mandrós tàndem de Llegeixes o què?! ha contactat amb el seu equip de lectores anònimes per saber com van les seves lectures i seguidament us oferim les seves respostes.

Estimades nenes,

Ara mateix acabo de començar La passió segons G. H. de Clarice Lispector, amb traducció de Núria Prats i editada per Empúries. Vaig per la pàgina 16, o sigui que no us en puc dir gaire cosa... I no només pel poc que he llegit, sinó perquè és una mica desconcertant i pertorbador. De mostra: “Vida i mort van ser meves, i jo vaig ser monstruosa.” Com us ha quedat el cos? Si avanço us mantindré informades...

Lectora anònima II

Hola guapes!

Seguint les vostres recomanacions i després de llegir el magnífic post d’El veí de dalt no vaig dubtar a l’hora de triar la meva lectura per aquest estiu: Eben de Ryszard Kapuscinski. L’estic llegint en català –suposo que ell el va escriure en polonès– i l’han traduït dues persones: Anna Rubió i Jerzy Slawomirski. M’està agradant molt, encara que a vegades em despista. M’explicaré: en un mateix capítol comença explicant què farà, segueix amb unes reflexions sobre la situació del país africà on és, llavors apareix un personatge que ens aporta una nova visió del que ha tractat o que amplia l’anècdota personal del capítol i després pot tornar a reflexionar sobre les singularitats del continent africà, uff! Estic aprenent moltes paraules noves! Fins aviat!

Lectora anònima III

Benvolgut tàndem,

Com no podia ser d’altra manera, ara mateix estic llegint El somriure de l’atzar. Diaris II, de Feliu Formosa, editat per perifèric edicions. Vaig per la pàgina 42 i de moment em continua agradant... En aquests primeres pàgines, corresponents al diaris de 1999, parla de Thomas Mann, de Trieste (una ciutat que m’agradaria conèixer), i de referències a Montserrat Roig, José Hierro i del meu admirat Thomas Bernhard. No cal tornar a dir que us el recomano, oi? Molts petons!

Lectora anònima I

Amigues i amics, si voleu saber com acaben aquestes lectures només heu de tornar a llegir més capítols de Llegeixes o què?!, aquest inclassificable i entranyable bloc!

Il·lustra el post d'avui una obra de Javier Velasco

Comentaris

  1. Coi! Tinc una lectora anònima II que, a més de llegir-me els posts; em fa cas! Un plaer saber-ho!

    ResponElimina
  2. Estimat veí,

    Segons ens ha comentat la lectora anònima II, el plaer de llegir-te és seu...

    Anna i SU, les espelmes

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»