Darreres notícies arribades a la nostra NO-redacció

El passat dimecres va acabar el període de votació popular dels premis Lletra. Gràcies a totes les amigues i tots els amics que ens heu votat!!! Confiem que també ens haureu llegit en algun moment, NO?

La meitat de Llegeixes o què?! que ha estat per Shangai i Hong Kong ha tornat a terres catalanes. Sembla que la seva NO-implicació en l’apagada d’aquesta setmana ha quedat demostrada per les autoritats competents.

The Chanclettes porten la seva fabulosa "Discomòbil" a St. Esteve Sesrovires avui divendres a partir de mitjanit (24:00 h) a la plaça de la vila. Us ho podeu NO-perdre? Com sempre: gresca, gatzara, xerinola... i calces netes!

Cada migdia de dilluns a divendres (de les 13:30 a les 14:00 h) teniu una cita amb l’Ília i les seves amigues a la radionovel·la de Catalunya Ràdio. La Sílvia Soler –mare de la criatura– ha comptat amb un gran equip per oferir-nos les entretingudes experiències d’un grup de dones que han arribat a la bonica xifra dels quaranta... Fins al 2 de setembre, passeu-vos-ho bé amb les aventures unes dones sense NO-complexos.

La meitat de Llegeixes o què?! que NO ha estat per Shangai i Hong Kong encara no ha acabat de llegir “Middlesex”, però només li falten 28 pàgines (ànims!)

Per ara res més, amics i amigues de Llegeixes o què?! Ben aviat, noves incorporacions d’altres blocs amb criteri o amb NO-criteri...

El post d'avui, il·lustrat per un detall del fotògraf Paul Zanre

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

Comentaris

  1. "Cuentos para adúlteros desorientados" del J.J Millàs. I ja em diràs el què ;)

    http://cafe-litus.blogspot.com

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»