Anem de bòlit!

No sabem si és a causa d’aquesta calor més que primaveral o que necessitem unes vacances com el pa que no podem menjar perquè estem a dieta, però el cert és que les de Llegeixes o què?! anem de bòlit!!!
Així que avui tocaria escriure un post amb informació dels darrers llibres recomanats per la meitat més televisiva de Llegeixes o què?! però, com no només va parlar de llibres sinó que també ho va fer d’audiollibres, ens haurem d’esperar...

Mentre espereu aquest post, què us sembla participar en alguna de les activitats que us presentem seguidament? Why not?

labreu edicions ens convida al darrer recital del curs al Bar el Sortidor del Poble Sec, que tindrà lloc el divendres 15 de juny a dos quarts de nou del vespre.

El dimecres 20 de juny, el professor i traductor Vicent Alonso ens parlarà sobre Montaigne. Això serà a les 7 del vespre a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

El dijous 21 de juny –i ja immerses a la voràgine de Frankfurt 2007– podem anar a escoltar en Jordi Puntí i en Michael Ebmeyer al Goethe Institut de Barcelona. La xerrada s’inclou a les jornades “GeoGraphia: Paisatges literaris – Un viatge per les literatures alemanya i catalana actuals”.

I per avui res més, amigues i amics de Llegeixes o què?! Abans d’acomiadar-nos, però, dir-vos que ens ha fet “mogollón” d’il·lusió que, des de la LIBROSFERA, es parlés de nosaltres! Gràcies de nou, Sfer!

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

El post d'avui il·lustrat per Fernando Vicente

Comentaris

  1. Doncs sí que és fàcil il·lusionar-vos :-)

    ResponElimina
  2. Sfer,

    Ui, som un tàndem molt "inl·lusionístic"!!!

    Però és que el teu blog és DE NIVELL. Vaja, que si encara féssim el programa de ràdio series una de les nostres convidades!

    Ciau,

    SU, una meitat

    ResponElimina
  3. si estàs a dieta i no et deixen menjar pa, camvia de dietista,el que tens no en te ni idea. EL pa son hidrats de carboni, no engreixa.

    ResponElimina
  4. segur que a sant cugat també hi ha coses, com una lectura de poesies de Feliu Formosa al jardí de la biblioteca (21 de juny-20:30 h). però, tot i que està a una escopinada de barcelona, cal anar-hi?

    ResponElimina
  5. Si es tracta d'en Formosa jo hi aniria... Ara, millor ser de Sant Cugat i així no et desplaces amb l'escopinada, no?

    SU, una meitat

    ResponElimina
  6. Com bé diu en Francesc es el pa un dels aliments que ens fa sentir tips després de menjar, pq porta hidrats de carbó d'absorció lenta.
    el Jovensell

    ResponElimina
  7. al pas que anem el lleigir s'acaba
    peró va ser bonic mentres va durar

    salutacions

    ResponElimina
  8. Francesc i Jovensell,

    Com amb d'altres coses de la vida, del pa, val més no abusar-ne... I d'això d'estar tip, uhmmmmm, té les seves coses... Per exemple, les de Llegeixes o què?! som força insaciables!

    Té la mà Maria,

    No sabem si llegir s’acaba o no, nosaltres no patim gaire... Però mentre no s’acabi Prince, no?

    SU (més literària) i Anna (més musical)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»