Història de dues meitats

Les de Llegeixes o què?! llegim poc i malament.

Una meitat diu: Aquesta és una dada, que no per repetitiva deixa de ser certa. I no és que no ens agradi, no, perquè hem de reconèixer que alguna vegada ens ha passat que hem trobat aquell llibre que hem “devorat” amb fruïció i que hem recomanat a totes les nostres amigues i veïnes...
L’altra meitat diu: Però no serà pas “El amor en los tiempos del cólera”. A la cua dels deures des que vam començar el programa, finalment la mitja taronja o què ha acomplert la missió que no va poder finalitzar en temps d’un país íntim. Bé, el llibre no compleix les expectatives... Deixem-ho en què ens hem fet grans..?

Les de Llegeixes o què?! llegim poc i malament.

Una meitat diu: Sí, sí, ho sabem... Ho sabíem fins i tot abans que en Jaume Subirana pengés aquest dijous passat la llista dels vint-i-dos llibres de 2006 destacats per la Llibreria 22. Aquesta llista ens ho ha deixat molt clar, ja que no n’hem llegit cap!!! (per alguna cosa deu ser que vam batejar el 2006 com l’Any del NO-Llibre i la NO-Lectura, no?)
L’altra meitat diu: Ei, jo me n’he llegit un!!! sóc culta!

(conversa al marge)
- Per cert, ens ha enllaçat, el subirana, figurem al seu blog. creus que hem de tornar l’enllaçada?
- Ja ho vaig veure que ens havia enllaçat (de fet suposo que ho va fer perquè El Llibreter ens va citar -i això és el que em va fer més il·lusió-).

Les de Llegeixes o què?! llegim poc i malament.

Hi ha una meitat que no hi ha manera que ens digui quin llibre està llegint... L’altra meitat està llegint "Les amants" de la Jelinek (brutal) i "El vano ayer" d'Isaac Rosa (també!).

Ai, quin pal d’història, la de les dues meitats de Llegeixes o què?!, no? Però no totes les històries enganxen. Això, les de Llegeixes o què?! ho sabem perfectament...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»