Hi havia una vegada...

Els antecedents

Llegeixes o què!? té l’origen en un programa de ràdio que la Susanna Àlvarez i l’Anna Toro vam fer a Ràdio Ciutat de Badalona, durant les temporades 2005-06 i 2006-07, els diumenges de 4 a 5 de la tarda.

La idea de Llegeixes o què!? era parlar de lectures i de llibres amb tothom. Intentàvem que fos un programa participatiu en què, tant els convidats a l’estudi com les persones que hi col·laboraven, ens parlessin sobre els llibres que llegien, que deixaven, que recomanaven, que els recomanaven, les lectures que deixaven a la pàgina 10, les que no podien deixar...

L’objectiu de Llegeixes o què!? era que el fet de parlar de lectures i de llibres no quedés reduït a la presentació de novetats editorials ni tampoc a un debat d’experts. Crèiem i creiem que la lectura és un fet popular, que hi ha molta gent que llegeix al metro, a l’autobús, a casa seva, als parcs, etc., i que també han de dir la seva.

Llegeixes o què!?, el blog

Quan deixem la ràdio, Llegeixes o què!? es converteix en un espai on ens mantenim fidels a la nostra filosofia: PARLEM DE LECTURES I DE LLIBRES d’una manera clara i senzilla, sense dogmes, amb un xic d’ironia i amb cabassos de bon humor.

Actualment, darrere de Llegeixes o què!? trobeu a la Susanna Àlvarez.

A més d’escriure sobre lectures i llibres, hi incloc les meves prestacions com a conductora literària en clubs de lectura, on comparteixo el plaer per la lectura amb altres persones i on despleguem la mateixa manera de parlar-ne, senzillament.

Entrades populars d'aquest blog

Llegir poesia: una pàgina que «ja estava marcada»

Rècord històric (o l’enyor de la rutina)

Més d’un any sense escriure... a Llegeixes o què!?