Resum lector –esquemàtic– d’aquest 2015

L’any 2015 es podria resumir en un dels anys més fructífers, pel que fa a llibres llegits i gaudits. El resum lector de Llegeixes o què!? d’aquest 2015 podria ser aquest:

Gener: Comencem l’any amb la poesia de Joan Vinyoli, Jordi-Pere Cerdà, Montserrat Abelló i Sònia Moll Gamboa.

Febrer: El pas previ als tastets de lectura són els Recomanablessss, per anar-vos mostrant aquells fragments que em semblaven interessants per compartir. Aquest cop amb Màrius Serra, Irène Némirovsky, Christopher Morley, Eduard Márquez, Serguei Dovlàtov i Joan-Lluís Lluís.

Març: Sempre és bo rellegir llibres que t’han marcat a l’hora d’entendre la vida (i la lectura): Emili Teixidor és un referent.

Abril: Mes màgic en què tothom vol llegir i recomanar llibres, ple de presentacions, d’activitats relacionades amb el llibre i la lectura. A Llegeixes o què!? llegim sense parar i ens agradaria que aquesta màgia quedés repartida tot l’any!
I per Sant Jordi, una ruta literària per proveir-nos d’aliment llibresc, amb Laura López Granell, Sònia Moll Gamboa, Marta Pera Cucurell, Jordi Vicente i Carlos Cubeiro, Núria Cuadrado i Marta Monedero, Víctor Sunyol i Ton Barnils.

Maig: Quan acabem les sessions dels clubs de lectura a les biblioteques de Barcelona. Enguany vam comptar amb la presència d’en Màrius Serra i de la Tina Vallès i amb la col·laboració inestimable de Salvador Macip.

Juny-Juliol: Mesos de finals de projectes i de preparació de la nova temporada de ‘Posa un conte a la teva vida’ a la Llibreria Atzavara.

Agost: “Gairebé” tancat per lectures.

Setembre: Quan recomença tot: 'Llegir –no només novel·la– és viure més vegades' a la Llibreria A peu, de pàgina, 'Trobem-nos amb…' amb l’Associació d’Amics de la Bressola a la Llibreria Documenta i el club de lectura als Lluïsos de Gràcia.

Octubre: Encetem els tastets de lectura en el seu màxim esplendor: El noi del costat del padrí de Jesús M. Tibau, La noia que feia papallones d'origami d'Arnau Vaillant i Una lletra femenina de color blau pàl·lid de Franz Werfel.

Novembre: No parem de llegir: La nostra vida vertical de Yannick Garcia, El loco de las rosas de Mohamed Chukri i De sobte truquen a la porta d’Etgar Keret.

Desembre: Per no ser menys, llegim: Enmig de la melé d'Alfred Quintana, También esto pasará de Milena Busquets i I Déu en algun lloc de Sònia Moll Gamboa. 

Com diria aquella "Sort que era esquemàtic, reina!" 

Comentaris

  1. Doncs que el 2016 encara ho sigui més!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així ho espero, Salvador! Gràcies per ser-hi, com sempre!
      Et desitjo un 2016 ben creatiu, en tots els sentits!
      SU

      Elimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Gràcies Jesús! Si segueixes escrivint -com em consta!- tenim lectura per estona...
      Bon any!
      SU

      Elimina
  4. BON ANY NOU 2016!!
    Espero continuar compartint alguns llibres i lectures. De fet aviat a la llibreria DOCUMENTA.

    Salut i Lletres!

    Imma C.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, Imma! Ens veiem l'11 a la Documenta! Ganes de compartir bons llibres, sempre!
      SU

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»