4 dies, tot de propostes... i LLEGIU!

Totes les propostes* que trobeu aquí sota són activitats més que recomanables amb una autèntica i única finalitat: LLEGIU!

Dia 1, avui:

Dimarts 7 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Taifa de Gràcia (carrer Verdi, 12, Barcelona), presentació de Principi d’incertesa, un llibret molt interessant d’en Martí Sales que parla de la vida, la mort i la literatura. En parlarà ell mateix i els seus editors, Ricard Planas i Ramon Mas.

Dimarts 7 d’abril, a les 8 del vespre, a la Llibreria NoLlegiu (carrer de l’amistat, 22, Barcelona), presentació de Swing de Francesc Garriga amb el recital comentat per l’editor Marc Romera i els fragments inèdits del making off del documental “Una ombra al sol” de Toni Moreno.

Dia 2, demà:

Dimecres 8 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria A peu de pàgina (carrer Major de Sarrià, 50, Barcelona), tindrà lloc una conversa al voltant de David Foster Wallace i la seva obra L'aigua és això. L'acte comptarà amb la presència de l’escriptor Borja Bagunyà, l’escriptor i professor de filosofia Francesc Josep Vélez, el traductor Ferran Ràfols i l’editor Aniol Rafel.

Dia 3, demà passat:

Dijous 9 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la Llibreria La Impossible (carrer Provença, 232, Barcelona), presentació de La tarda del Senyor Andesmas de Marguerite Duras en format de xerrada sobre «dos solitaris»: Monsieur Andesmas, protagonista de La tarda del senyor Andesmas i Anne Desbaresdes, protagonista de Moderato Cantabile. Ens acompanyaran Maria Bohigas (traductora de Moderato Cantabile), Marc Colell (traductor de La tarda del Senyor Andesmas), i en farà lectura Nú Miret.

Dia 4, per fi... divendres!:

Divendres 10 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Espolsada (Plaça de l'Espolsada, 8, Les Franqueses del Vallès), presentació de Les set caixes, de Dory Sontheimer, que ens explicarà la història de la seva família que va trobar a dins de set caixes. Un relat colpidor, un passat curosament classificat perquè algú, algun dia, estirés del fil per reconstruir la memòria familiar que alhora és la memòria de tot un poble.

Divendres 10 d'abril, a 2/4 de 10 de la nit, GRAN FESTA DE VÍCTOR CATALÀ a la Llibreria Documenta (carrer de Pau Claris, 144, Barcelona). L'«excusa» és la presentació de la 2a edició (la 1a exhaurida en una setmana!) d'Un film (3000 metres) de Víctor Català. En companyia de David Castillo, Núria Martínez-Vernis, Josep Pedrals, Martí Sales, Blanca Llum Vidal i el grup Vàlius.


*N'hi ha més, moltes més. En sóc conscient. Però tampoc no puc ni vull atabalar-vos.


I com deia aquella: «Si m'hi trobeu, xiuleu-me!»



Per tenir informació sobre la il·lustració de l'apunt: Llegiu-me.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»