Tallers, clubs, formació... Tot rutlla!

Michael Druks
El 2014 comença mogut (com també ho va fer el 2013!).

Per mirar de posar en ordre la feinada i també per compartir-ho amb totes i tots vosaltres, aquí sota trobareu alguns del projectes que tiro endavant, amb l'inconfusible estil Llegeixes o què!?

Per aquest proper trimestre segueixo impartint els meus Tallers d'escriptura iniciats l'any passat:

Laboratori creatiu d'escriptura al Casal Font d'en Fargues de Barcelona: els dimarts de 19.30 a 21 h.

Primeres pàgines: Escriure a partir d'altres textos al Centre Cívic Matas i Ramis de Barcelona: els dimecres d'11 a 12.30 h.

Llegir i escriure en català: aprofundiment de la llengua a través de la literatura al Centre Cívic Vil·la Florida de Barcelona: els divendres de 10.30 a 12 h.

Pel que fa als clubs de lectura, els llibres que tinc entre mans per aquests propers dies són els següents:

Litus, de Marta Buchaca, al Club de lectura dels Lluïsos de Gràcia, els dimecres 15, 22 i 29 de gener, a partir de les 19.30 h.

El señor Ibrahim y las flores del Corán, d'Eric-Emmanuel Schmitt, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona, el dijous 16 de gener, a partir de les 18.30 h.

El coche de Intisar. Retrato de una mujer moderna en Yemen, de Pedro Riera & Nacho Casanova, a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar, el divendres 17 de gener, en dues sessions, a partir de les 16.30 h. i de les 18.30 h.

Per altra banda, he decidit que aquest any "toca formar-se" i he tingut la sort d'estar admesa en el XVI Curs d'edició. Com neix un llibre, i també faré un curs on-line sobre xarxes socials.

(Continuarà)

Comentaris

  1. ... Vaig fer el curs d'edició fa anys i en tinc molts bons records, especialment els del llibre Singapur d'A.G.Porta: amb la trobada amb l'autor, que ens va parlar del llibre i del seu procés creatiu; i, amb l'editor, en Vallcorba, la seva relació personal amb l'autor i tota la seva trajectòria editorial... ja ens explicaràs...

    ResponElimina
  2. digue'm Ariadna, estic molt contenta de que hagis passat per aquí!
    Ja us explicaré, sí! De moment, el primer dia ha estat molt bé!
    Una abraçada!
    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»