Xifres (impossible sense lletres)


Aquest és l'apunt número 19 d'enguany. També és el número 263 de la segona etapa de Llegeixes o què!?. La primera, com no podia ser d'altra manera, la vam tancar amb el número més sexual, el 69.

14344 és la xifra dels visitants de l'exposició Llegir com viure. Homenatge a Joan Triadú al Palau Robert de Barcelona del 17 de gener al 28 d'abril de 2013. Encara no tinc xifres de com van les visites a la Biblioteca Joan Triadú de Vic però aprofito l'avinentesa per recordar-vos que allà la podreu veure fins al 7 de setembre de 2013.

Blogger em diu que tinc 10 seguidors. Són molt poquets, però la majoria ho són des del principi dels temps, com en Salvador Macip, en Miquel i l'Ariadna. Altres em segueixen de fa poc però ja ens hem pogut saludar personalment, i em fa especialment il·lusió la darrera incorporació, la matilde urbach.

Als meus clubs de lectura hem llegit 21 llibres. Sóc molt afortunada perquè el curs vinent sembla que podré continuar amb els 3 clubs i que podré seguir gaudint del fet de llegir d'una manera especial, sabent que compartiré tot allò que he viscut mentre llegia.

Per al curs vinent, ja són 6 els tallers d'escriptura que tinc en marxa i que estan concebuts per gaudir amb l'escriptura, que el fet d'escriure sigui una font de plaer i de bons moments (que, malm'estareldir-ho, ens fa molta falta!). Ara només falta que "em contractin" i us pugui oferir aquests tallers!

Blogger em diu que Llegeixes o què!? l'heu visualitzat 33.965 cops. Sé perfectament que molts blogs tenen xifres de visualització molt més alta, però mai no m'hagués pensat que, després de tot aquest temps, encara tindria ganes i coses a dir.

I, evidentment, em fa molta il·lusió que tu, siguis qui siguis i vinguis d'on vinguis, hagis arribat fins aquí. Gràcies!

Comentaris

  1. Aquí ens tens, als seguidors fidels, contents que continuï el ball de xifres! Que no parin! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Salvador!
      Ets un veritable encant! I no és la primera vegada ni l'última que t'ho dic, segur!
      Gran abraçada i petó,

      SU

      Elimina
  2. És parlar de xifres i despertar el meu interès! M'agraden aquests resums! Penques molt per la literatura, es nota que te l'estimes. Jo prefereixo no ser d'un club de lectura, sóc una mica rebel... i com a seguidor del blog sóc una mica patata bullida, però vaig passant, eh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Xexu, gràcies pel teu comentari!

      Ja miraré d'anar fent més apunts de xifres! Gràcies per anar passant... Ja saps que jo també et llegeixo...

      I sí, m'estimo la literatura!

      Un petonàs,

      SU

      Elimina
  3. Blogger menteix, ho sap tothom! Endavant, Su!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, Miquel, tant no deu mentir... perquè tu hi ets i em segueixes... I et segueixo!

      GRAN abraçada!

      SU

      Elimina
  4. Carai Imma, això -també- ho haurem de celebrar!

    Gràcies!

    SU

    ResponElimina
  5. i jo que et segeuixo sense fitxar a les estadístiques

    ResponElimina
  6. És que tu no fa falta que fitxis, tu ja estàs fitxada!!!

    Una abraçada, viu i llegeix!

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»