Setmana vista (“di nuovo”)

Aquí sota trobareu la meva agenda d'aquesta setmana, on s'hi inclouen activitats que he de fer (amb moltes ganes, són el punt culminant del temps que dedico a llegir per feina) i llocs on m'agradaria ser però el do de la ubiqüitat encara no m'ha estat concedit... 

Dilluns 10 de desembre, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, club de lectura de la Biblioteca Francesc Boix del Poble Sec, amb La ruïna de Jordi Casanovas.

Dimarts dia 11 de desembre, a les set de la tarda, presentació del llibre de poemes L'arquitectura de la llum d'Antoni Clapés (editat per Llibres del Segle). A la Sala Joaquim Vancells-Amics de les Arts (carrer Sant Pere, 46, de Terrassa). La presentació anirà a càrrec de l'editor i poeta Roger Costa-Pau i del poeta Víctor Sunyol. 

El mateix dia, a la mateixa hora, inauguració de l’exposició “Catalunya, terra d’ateneus”, al Museu d'Història de Catalunya. Un dels materials que s'ofereixen en aquesta exposició, que es podrà veure fins al 3 de febrer de 2013 i després itinerarà per ateneus catalans, ha estat concebut i redactat per la que concep i redacta aquestes mateixes pantalles.

Dimecres 12 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, club de lectura de la Biblioteca J. Barbero de Trinitat Vella, amb La voz dormida de Dulce Chacón.

El mateix dia, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, la xerrada “La traducció a escena”, amb Joan Sellent i Sergi Belbel. A la Sala Cafè Teatre del Teatreneu (carrer Terol, 26, de Barcelona). Presentarà l'acte Dolors Udina, brillant i admirada traductora i millor persona.

Dijous 13 de desembre, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, club de lectura de la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Ciutat Vella, amb Mal de pedres de Milena Agus.

I per l'altra setmana... la cirereta del pastís!

Seguirem informant!

Comentaris

  1. Uf! quina setmana!!

    que vagi molt bé

    ResponElimina
  2. Sí, noia!

    Sort que divendres toca descans...

    Que vagi molt bé també per a tu!

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»