Des d'avui i fins al 27 d'octubre

Aquestes són algunes de les meves propostes d’activitats des d’avui i per a les properes setmanes.

Apunteu-vos-hi i, si em veieu, xiuleu-me!


Sessió de contes: “Ella, ell i el barret”.

Avui divendres 14 d’octubre, a les 9 de la nit, al C. C. Valentina (Plaça del Regomir, 2, de Barcelona), sessió de contes a càrrec de Tot’s a l’Àgora. Diuen que l’atzar –encarnat a les mans innocents (o no) dels espectadors– serà qui decidirà els contes que se sentiran a la vetllada.


Presentació d’Un creuer fora de sèrie, el nou llibre de la Sílvia Soler.

El dimecres 19 d’octubre a la Sargantana (carrer de Sant Sebastià, 2, de Badalona), a ¼ de 8 del vespre. L’acompanyaran en la presentació els periodistes badalonins i amics de l’autora: Lídia Heredia i Quim Morales.


Presentació de La pedagogia catalana al segle XX, els seus referents, de Jordi Monés i Pujol-Busquets.

El dijous 20 d’octubre a l’espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs, 43-47, de Badalona), a 2/4 de 8 del vespre. La presentació comptarà amb la presència de Salomó Marqués (president de la Societat d’Història de la Educació dels Països de Llengua Catalana i catedràtic d’Història de l’Educació de la UdG) i de Josep Gonzàlez-Agàpito (president de la secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC i catedràtic d’Història de l’Educació de la UB). Més informació aquí.


Presentació d’Ísola, de Nora Almada.

El divendres 21 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a Pròleg. Llibreria de les Dones (carrer de Sant Pere més Alt, 46, de Barcelona). El llibre de poemes Ísola, amb pròleg de Meri Torras i epíleg de Flavia Company, està publicat per l’Editorial Eugenio Cano. Presentarà l'acte la poeta Gemma Gorga.


Sopar amb les protagonistes de Pedra de tartera.

Dimarts 25 d’octubre a la Sargantana (carrer de Sant Sebastià, 2, de Badalona) a les 10 de la nit. La proposta és compartir sopar i una bona vetllada amb les actrius Àurea Márquez i Rosa Cadafalch, amb la directora de l’obra Lurdes Barba i amb l’autora del llibre Maria Barbal. Cal fer reserva prèvia i el preu del sopar és de 20 €.


I el plat fort...

Presentació del Diccionari de la traducció catalana, publicació dirigida per Montserrat Bacardí i Pilar Godayol.

Dijous 27 d’octubre, a les 7 del vespre, a la sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona). La presentació anirà a càrrec d’Enric Gallén, Joaquim Mallafrè, Francesc Parcerisas, Marta Pessarrodona, Ricard Torrents i l’editora Montse Ayats.

Comentaris

  1. A tot arreu aniràs???
    El gran acte! La Godayol va ser profe meva a la facultat de traducció :)

    ResponElimina
  2. només com a homenatge a tots els traductors que ens han permès arribar a literatures a les que no tindriem accés, m'agradaria anar a aquest acte... però una altra vegada faré veure que no he llegit les teves sucoses recomanacions. :-)

    ResponElimina
  3. Fe,

    A mi m'agradaria anar a tot arreu però normalment tot queda en desig. Recomanar és gratiX!

    Nena, vas tenir a la Godayol de profe!?
    El món és petit, petit...

    Tonàs,

    SU

    ResponElimina
  4. viu i llegeix,

    A veure si ens veiem aviat, sigui on sigui, amb recomanacions sucoses... O no...

    Una gran abraçada!

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»