Tres en un (apunt número 200)


Avui fa un any moria, a Barcelona, Joan Triadú i Font. Feia gairebé vint anys que el coneixia i, en els darrers temps, hi vaig treballar molt a prop, aprenent-ne cada dia.

Hi ha molta gent que el trobem a faltar. No només la famíl
ia i els amics sinó també totes aquelles persones que el vam tractar com a mestre, com a activista cultural i com a lector i crític literari. A l’Ara d’avui li fan un petit homenatge.


Us animo a acostar-vos, la propera setmana, a les biblioteques de Barcelona. Ja sabeu que, a més de llibres, pel·lícules i música, podeu trobar-hi exposicions i algunes xerrades del tot interessants. Les meves recomanacions són les següents:

Pa negre: del paper al cel·luloide. Cinema i literatura, complicitat obligada”, amb Emili Teixidor, escriptor. Dimarts, 4 d'octubre, a les 19 h a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

“La novel·la de la generació dels seixanta”, amb Eduard Márquez, escriptor. Dijous, 6 d'octubre, a les 19 h, a la Biblioteca Jaume Fuster.



I si voleu aprofitar aquesta tardor tan estiuenca per gaudir de la natura i la poesia, no us podeu perdre el cicle poètic protagonitzat per Andriy Antonovskiy i Catalina Girona que es farà el diumenge 9 d’octubre, a les 12 h, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, concretament a l’Ermita de Sant Feliuet de Savassona (turó de Sant Feliuet, Tavèrnoles), en el marc del programa cultural “Viu el parc”.


Comentaris

  1. un número ben rodó, ( el 200, es clar) i les tres propostes també són ben rodones... escoltar l'Eduard marquez es sempre un plaer, però hauré de fer veure que no les veig, que no dono a l'abast!

    ResponElimina
  2. Propostes molt interessants, gaudiu-les vosaltres que podeu

    ResponElimina
  3. Noies, ha començat la tardor amb moltes propostes... I, amb la vostra companyia, tot és possible!

    Recordeu que us llegeixo!

    Abraçada,

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»