divendres, 30 de setembre de 2011

Tres en un (apunt número 200)


Avui fa un any moria, a Barcelona, Joan Triadú i Font. Feia gairebé vint anys que el coneixia i, en els darrers temps, hi vaig treballar molt a prop, aprenent-ne cada dia.

Hi ha molta gent que el trobem a faltar. No només la famíl
ia i els amics sinó també totes aquelles persones que el vam tractar com a mestre, com a activista cultural i com a lector i crític literari. A l’Ara d’avui li fan un petit homenatge.


Us animo a acostar-vos, la propera setmana, a les biblioteques de Barcelona. Ja sabeu que, a més de llibres, pel·lícules i música, podeu trobar-hi exposicions i algunes xerrades del tot interessants. Les meves recomanacions són les següents:

Pa negre: del paper al cel·luloide. Cinema i literatura, complicitat obligada”, amb Emili Teixidor, escriptor. Dimarts, 4 d'octubre, a les 19 h a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

“La novel·la de la generació dels seixanta”, amb Eduard Márquez, escriptor. Dijous, 6 d'octubre, a les 19 h, a la Biblioteca Jaume Fuster.I si voleu aprofitar aquesta tardor tan estiuenca per gaudir de la natura i la poesia, no us podeu perdre el cicle poètic protagonitzat per Andriy Antonovskiy i Catalina Girona que es farà el diumenge 9 d’octubre, a les 12 h, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, concretament a l’Ermita de Sant Feliuet de Savassona (turó de Sant Feliuet, Tavèrnoles), en el marc del programa cultural “Viu el parc”.


3 comentaris:

 1. un número ben rodó, ( el 200, es clar) i les tres propostes també són ben rodones... escoltar l'Eduard marquez es sempre un plaer, però hauré de fer veure que no les veig, que no dono a l'abast!

  ResponElimina
 2. Propostes molt interessants, gaudiu-les vosaltres que podeu

  ResponElimina
 3. Noies, ha començat la tardor amb moltes propostes... I, amb la vostra companyia, tot és possible!

  Recordeu que us llegeixo!

  Abraçada,

  SU

  ResponElimina