Carta oberta

Hola!

Sóc la Susanna Àlvarez i aquest curs passat he tingut el privilegi de compartir amb algunes persones de l’associació ACCAPS –juntament amb altres sense problemes auditius– una de les meves grans passions: el plaer de la lectura.

De gener a juny, un cop al mes, en sessions d’una hora i mitja aproximadament, un grup de persones hem compartit la lectura de diferents llibres. Cada un d’ells ha provocat en cada lectora i cada lector impressions i sentiments diferents, que hem compartit pausadament i que, en definitiva, ens han enriquit a totes i tots.

Com us deia al principi: un privilegi!

El curs vinent reprendrem les sessions, d’octubre a juny, el segon dilluns de cada mes, a la Biblioteca Francesc Boix-Poble Sec.


Si voleu més informació d'aquest club de lectura i d'altres projectes de Llegeixes o que!?, no deixeu de visitar aquestes pantalles...

Comentaris

  1. Ahhh, cotilla!
    Per primer cop com a "dinamitadora" d'un club de lectura em vaig trobar que les lectures ja estaven triades, però l'experiència ha estat poisitva.

    Dit això, hem llegit: "Cuatro amigos" de David Trueba, "Mal de pedres" de Milena Agus, "Lena" de Jordi Coca, "Dins del darrer blau" de Carme Riera i "La voz dormida" de Dulce Chacón.

    Gràcies per la "curiositat", Fe!

    Una abraçada!

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»