Allà on he anat i allà on m’agradaria anar


De la presentació de Maic a l’Horiginal he de deixar escrites dues coses, cadascuna d’elles dites per les protagonistes de la vetllada:

Eva Piquer: “Aquest llibre està molt ben escrit”.

Tina Vallès: “Ens retrobarem aquí el maig de 2016”.



Demà divendres 27 de maig, a les 7 de la tarda, a l'Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs, 43-47, de Badalona), es presentarà el llibre Els masos de Benassal. Hi intervindran la Cap del departament d'història Contemporània i directora de l'arxiu del Museu de Badalona, la Sra. Montserrat Carreras, i els autors i membres del Grup de recuperació de la memòria històrica de Benassal: Pilar Vidal, Pere Enric Barreda, Emilio José Barreda, Roser Vidal, Rosa López i Emili Ferrando.


Els dies 30 i 31 de maig se celebraran les jornades “La paraula pintada. Art/Cultura/Periodisme”. Coordinades per David Barba i David Vidal, aquestes jornades proposen un encontre de periodistes i gestors culturals, d’acadèmics i de creadors per abordar les relacions entre la nova cultura mediàtica i el treball dels crítics i dels periodistes.

El dilluns 30 a la Facultat de CC. Comunicació UAB (Bellaterra); el dimarts 31 a l’Arts Santa Mònica (la Rambla 7, Barcelona).


El dijous 2 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, el mateix Arts Santa Mònica acollirà l’acte de lliurament del setè Premi Jordi Domènech de Traducció de poesia. En el decurs de l’acte, Joan Fontcuberta pronunciarà una conferència amb el títol de “Traduir. L’ofici” i es presentarà la plaquette de la conferència de l’edició anterior, “El ritme de la prosa”, d’Anna Casassas.


I com deia aquella: “Si m’hi trobeu, xiuleu-me!”.

Comentaris

  1. Ai, quin estrès, que el 2016 és aquí! :-P

    ResponElimina
  2. Tranqui, Tina, les teves lectores i lectors no et volem pressionar perquè ja gaudim del teu blog!

    "Amb la calma"... fins al 2016!

    SU

    ResponElimina
  3. Enhorabona, Susanna, pels moments de glòria periodística, literàriament parlant, que vius aquests dies! Que duri! Bona sort en tot! Lena

    ResponElimina
  4. Gràcies Lena!

    Si ets a prop meu -encara que sigui molt de tant en tant- segur que la sort m'acompanya!

    Cuida't molt!

    SU

    ResponElimina
  5. ... la sort i espero que els èxits literaris i personals també!!!
    Lena

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»