No tot ha de ser llegir (que deia aquella...)

Si teniu ganes, i temps, i inspiració, i sobretotsobretot, alguna cosa a dir, aquí sota trobareu dues convocatòries caniculars ben diferents i interessants.

Per una banda, des de la revista Paper de Vidre ens anuncien que la proposta temàtica que hauria d'orientar els escrits per al proper número, el primer de la pròxima temporada, és la cançó. Esperen els nostres textos fins al 10 de setembre.

Per l’altra, l’incomparable veí de dalt ens convida a escriure un text (i a enviar-li, és clar!), amb unes característiques ben peculiars... Trobareu tota la informació aquí i ja ens podem posar a la feina, que ell, amb els nostres escrits, ha d’organitzar una secció radiofònica a partir del 4 de setembre.

I si ens hi trobem... llegim-nos, no?

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure, somriure...

Il·lustra el post un detall de la fotografia de Franck Charel/Hoa Qui, Beijing

Comentaris

  1. Ja ho avisava aquell savi gres "no sólo de lectura vive el hombre", i clar com dius, com dieu no to ha de ser llegir, caldrà viure una mica també, que no se'ns oblidi la vida entre planes i lletres.

    ResponElimina
  2. Que no se'ns oblidi la vida... sí senyor, Joan, l'has ben encertada!

    Gràcies per passar per aquí!

    Ens llegim!

    SU, meitat

    ResponElimina
  3. escriure i llegir haurien de ser dues de les nostres peincipals activitats. I parlar també, esclar, j aque som animals lingüístics

    ResponElimina
  4. Escriure, llegir, parlar... que més es pot demanar? Bé, suposo que seria, per una banda, fer-ho en llibertat i, per altra banda, poder compartir totes aquestes activitats!

    Gràcies pel comentari, Jesús! Sempre ets benvingut!

    SU, meitat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»