Ens veiem!!!

Les dues meitats de Llegeixes o què?! ens caracteritzem per moltes coses: la peculiar manera de parlar de llibres i de lectures, l’objectiu indiscutible de convertir-nos en “riques i famoses”, el nostre inabastable NO-criteri, etc. A part d’aquestes, una de les característiques que portem amb una dignitat absoluta és la nostra invisibilitat que, com tot a la vida, té les seves coses bones i dolentes.

En el dia que ens ocupa, o sigui, avui 25 d’abril de 2007, dia escollit pels papervidrers per a la festa del 5è aniversari de la revista Paper de Vidre, la nostra invisibilitat serà una aliada completament necessària!

Per preparar-nos la cita –ho tenim, ens encanta preparar-nos les cites, encara que després no ens serveixi de res– hem donat una ullada a la revista en qüestió i hem comptabilitzat el següent: 56 col·laboradors i 52 obres reescrites! A la festa d’avui es llegiran alguns d’aquests textos, a càrrec de Miquel Adam (àlies Subal Quinina), Teresa Amat, Roger Puig (àlies Sr. Polissó), Màrius Serra i Pau Vidal.

Una de les meitats de Llegeixes o què?! acaba de descobrir, no sense un cert estupor, que només ha llegit 10 de les 52 obres reescrites, comptant que en Pau Vidal ha tingut la generositat de reescriure per a tot nosaltres el Diccionari General de la Llengua Catalana. Ara, pel mateix preu –és a dir, amb molta alegria– ha descobert també que el llibre reescrit per en Jordi Puntí és Ciudad del hombre: Nueva York, que aquesta meitat invisible està rellegint ara mateix...

Quina festassa! Invisibles o no, no ens la volem perdre!

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

Il·lustra l'apunt, la imatge gairebé invisible però real de Marie Antoinette, de Sofia Coppola

Comentaris

  1. Que bona la imatge!! A la peli es veu que no estava gaire atenta i me la vaig perdre!
    No entenc com només has llegit 10 de les 52 obres reescrites, perquè segons la meva àvia sempre estàs llegint.

    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»