Aquelles agendes nostres!!!

Ai, les de Llegeixes o què?! fèiem un programa de ràdio...

Un programa de ràdio en directe que cada tarda de diumenge començava així: “Benvinguts i molt benvingudes a Llegeixes o què?! el programa que Badalona i tot Catalunya estava esperant... O no!”

Llavors venia tot allò de l’Any del Llibre i la Lectura (el 2005) i l’Any del NO-Llibre i la NO-Lectura (el 2006) i “gràcies per ser aquí amb nosaltres, a Ràdio Ciutat de Badalona i tal i tal”.

Ai, les de Llegeixes o què?! fèiem un programa de ràdio...

Eren 45 minuts farcits del NO-criteri més absolut, però fets amb tota l’alegria i el bon humor possible. Els moments DE NIVELL ens els donaven els convidats i les convidades a Llegeixes o què?! i, lògicament, ocupaven bona part del programa, però no tot, és clar...

Ai, les de Llegeixes o què?! fèiem un programa de ràdio...

Així que el meravellós tàndem de Llegeixes o què?! preparava per a l’ocasió una extraordinària agenda d’activitats que comentava i recomanava a tots els escoltadors i totes les escoltadores de Llegeixes o què?!

En homenatge a aquelles agendes nostres... Aquí en teniu una mostra, de les bones!

- A Saltamartí Llibres (C. Canonge Baranera, 78, Badalona), avui dijous 22 de febrer a les vuit del vespre, presentació del llibre “El raptor de gnoms”, de l’autor Jordi de Manuel. Presentarà el llibre l’escriptor badaloní Jordi Font i Agustí.

- També avui, a dos quarts de vuit del vespre, Miquel Costa parlarà a l'Ateneu Barcelonès (C. Canuda, 6) sobre Hume i l’empirisme. El professor Costa ha traduït recentment al català tres textos de David Hume a Ed. La Busca i és un reconegut especialista en la temàtica.

- Avui ha començat –i durarà fins dissabte 24–, el seminari de traducció literària “La tasca del traductor al segle XXI”. El seminari se celebra a l’Institut d’Estudis Catalans (C. Carme, 47, Barcelona) i està coordinat per Ramon Farrés i organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes.

- El dimecres 28 de febrer a les vuit del vespre, al MX Espai 1010 (carrer Llibreteria, 7 pral.), trobada d’amigues i amics de Yael Langella. Aquest vol ser un acte literari en què es llegiran textos d'ella o sobre ella, i en el qual hi participaran, entre altres M. Abelló, A. Pons, F. Parcerisas, E. Xargay, N. Aguado, B. Rossell, X. Dyakonova, M. Ibarz, B. Rotenstein, V. Sunyol, D. Udina, C. Hac Mor, A. Clapés, N. Ancarola, M. Ximénez... i totes aquelles persones que hi vulguin prendre part.

- El dijous 1 de març a les 9 de la nit, a l'Horiginal (Ferlandina, 29, Barcelona), es presenten els tres nous números de la col·lecció de poesia de Labreu Edicions, Alabatre: els poemaris de Joan Todó “los fòssils (als ras)”, Silvie Rothkovic “helicòpter” i Lluís Urpinell “naips nous”.

Ja ho vam dir un parell de vegades: Si ens hi trobem... Parlem-ne, no?

Ai, les de Llegeixes o què?! fèiem un programa de ràdio...

La il·lustració, un detall de Perico Pastor

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»