Hi aniríem...

Les de Llegeixes o què?! tenim amics i amigues, conegudes i coneguts... que, de tant en tant, es preocupen pel nostre NO-nivell, i ens motiven, ens engresquen, ens conviden a participar en múltiples, variades i excitants activitats que, com no podria ser d’altra manera, giren al voltant dels llibres i la lectura. Aquí en trobareu unes quantes...

Les de Llegeixes o què?! hi aniríem... I vosaltres?

La Fundació Epson ens convida a la presentació dels llibres “La empresa responsable”, de Ramon Ollé (ed. Claret) i “Ética, economía y empresa”, coordinat per Ramon Alcoberro (ed. Gedisa), que s’escaurà el 18 d’abril a les 19.30 h., a l’Ateneu Barcelonès (c. Canuda, 6, de Barcelona).

El dimecres 18 d'abril, a la llibreria Proa (Rosselló, 212, de Barcelona) tindrà lloc la presentació, a càrrec de Jordi Llavina i Isidor Cònsul, del llibre de poemes de Carles Camps El contorn de l'ombra, amb el qual va guanyar el VIIIè Premi Parc Tauli.

El 18 d’abril comença la 2a edició de la Biennal de poesia catalana CòDOLS amb el recital “Núria Candela diu Joan Brossa”. La banda d'Enric Casasses i Pascal Comelade, els textos de Maria Mercè Marçal o Ponç Pons, últim Premi de la Crítica Catalana, seran alguns dels protagonistes del cicle de Cerdanyola del Vallès. De la mà de l'associació Ramat de pedres, CòDOLS presenta una nova temporada d'espectacles i recitals protagonitzats per una acurada selecció de poetes i poetesses d'arreu dels països catalans. El programa es divideix en dues temporades, una a la primavera i l'altra a la tardor, que aquest any se celebraran en dos espais diferents de la ciutat. Així, del 18 d'abril al 13 de juny, les actuacions tindran lloc a l'Espai Enric Granados.

Del 19 d’abril al 19 de maig podrem veure l’exposició “Ramon Barnils, un periodista de referència”, a la Casa de Cultura de Valls. L’exposició es presentarà acompanyada d’una taula rodona que tractarà sobre “Ramon Barnils, la consciència incorruptible”, on intervindran Josep Bargalló, Montserrat Palau i Vicent Partal. Moderarà l’acte Andreu Barnils. La taula rodona tindrà lloc el 19 d’abril a les 8 del vespre a la Sala d’actes de la Casa de Cultura (Passeig dels Caputxins, 18, de Valls).

SOPA[R] DE LLETRES, "La ressaca de Sant Jordi" a l’Espai Sargantana de Badalona. El dimarts 24 d’abril, a 2/4 de 10 de la nit, soparem i parlarem de Sant Jordi: de si ens agrada o no participar d’aquesta festa del llibre, dels mediàtics i dels antimediàtics, de la bogeria de les signatures, dels bestsellers precuinats, del/s llibre/s que us han regalat o heu regalat per Sant Jordi. Ens acompanyaran els llibreters Gerard Remendo (Saltamartí) i Isidre Sala (El Full).

El dimecres 25 d’abril, a 8 del vespre, al Teatre El Magatzem (C. Reding, 14, de Tarragona), ens conviden a la XVI Trobada d’escriptors del Camp de Tarragona, on l’escriptor convidat serà en Jordi Cervera.

El dimecres 25 d'abril a les 20.30 h se celebrarà al bar Horiginal de Barcelona (Ferlandina, 29, a tocar del MACBA) la festa de 5è aniversari de la revista Paper de Vidre! Ja ens han avançat alguns dels actes de la vetllada: lectura d'alguns dels textos inclosos en el proper número 42 i l’ actuació del duet Guillamino/Pedrals, amb l'espectacle "En/doll".

Les de Llegeixes o què?! hi aniríem... I si ens hi trobem, parlem-ne, no?

La il·lustració, obra d'Antoni Lasheras aLas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»