Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»

En unes hores comença el club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent» que, organitzat pel Consorci de Biblioteques de Barcelonaem tindrà una mica entretinguda durant les properes tres setmanes.

La relectura d’aquest llibre per a preparar aquest club ha estat un veritable plaer, una mena de redescoberta «del personatge».

Friso per comentar amb altres lectores i lectors les entrades d’aquest dietari que Joan Triadú va escriure durant 3 anys de la seva adolescència, del 1938 al 1940, és a dir, dels 16 als 19 anys.

Impacient, espero que les persones que s’hi hagin apuntat tinguin ganes de submergir-se en la lectura d’aquestes pàgines que ens mostraran la construcció de Joan Triadú com a persona, no només com a mestre sinó també com a escriptor, com a crític literari, com a lector... Un jove d’origen molt humil que arriba a la universitat, amb dificultats econòmiques i de salut, que es converteix en creient i que, com qualsevol jove de la seva edat, té conflictes amb el seu pare i la seva mare, fa noves amistats i té diferents experiències que el marcaran per sempre.

En unes hores, comencem!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita