Només falta 1 dia!

Tota la colla de paperdevidrers estem d’enhorabona.

Dijous 30 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, a l'Horiginal se celebrarà el 9è aniversari de la revista Paper de vidre i es farà la presentació del darrer número 58.

La colla que s’aplegarà a llegir els seus textos publicats seran: el lingüista RUDOLF ORTEGA, l’escriptor i traductor RICARD RIPOLL, l’escriptor i traductor PAU VIDAL, l'escriptor JAUME SUBIRANA, l’escriptor EDUARD RIBERA, el lingüista MAGÍ CAMPS, l’autor del crucigrama en castellà de La Vanguardia, JORDI FORTUNY, l’escriptor JOAN TODÓ i l’enigmista i escriptor MÀRIUS SERRA.

“Per compensar” (suposo) tanta presència masculina, la festa s’arrodonirà amb l’actuació musical de
BIKIMEL. El cartell (“lu dit”, confio que hi haurà alguna dona a la sala) és extraordinari. Sembla ser que, per veure tot això, només haureu de consumir una cervesa.

Us ho perdreu?

Malauradament jo sí. Fa temps que ja em vaig comprometre amb la Rosa d’El racó del Llibre per anar a parlar d’Atentament. Lectures crítiques de Joan Triadú.

Paperdevidrers, per molts anys!

Comentaris

  1. Hola! Moltes gràcies per aquest missatge i per sentir-vos tan vostre el Paper de vidre! Respecte a la quota femenina, vam convidar a tots els qui van col·laborar en el darrer número, tant homes com dones, però tots els que van acceptar la invitació van ser homes. Però, tal com dieu, tindrem una representació femenina gens menyspreable, al contrari, amb l'actuació de la Bikimel!

    ResponElimina
  2. Ei, Guillem, que vagi molt i molt bé la festa! Feu una feina fantàstica. I que la Bikimel no es posi nerviosa, amb tants homes de lletres al voltant (que jo en conec a algun d'aquests i és perillós!).

    Una abraçada!

    SU

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Club de lectura: m'agrada

Revista Rosita

Club de lectura virtual de «Dies de memòria 1938-1940. Diari d’un mestre adolescent»