Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2013

Xifres (impossible sense lletres)

Imatge
Aquest és l'apunt número 19 d'enguany. També és el número 263 de la segona etapa de Llegeixes o què!? . La primera, com no podia ser d'altra manera, la vam tancar amb el número més sexual, el 69 . 14344 és la xifra dels visitants de l'exposició Llegir com viure. Homenatge a Joan Triadú al Palau Robert de Barcelona del 17 de gener al 28 d'abril de 2013 . Encara no tinc xifres de com van les visites a la Biblioteca Joan Triadú de Vic però aprofito l'avinentesa per recordar-vos que allà la podreu veure fins al 7 de setembre de 2013 . Blogger em diu que tinc 10 seguidors. Són molt poquets, però la majoria ho són des del principi dels temps, com en Salvador Macip , en Miquel i l' Ariadna . Altres em segueixen de fa poc però ja ens hem pogut saludar personalment , i em fa especialment il·lusió la darrera incorporació, la matilde urbach . Als meus clubs de lectura hem llegit 21 llibres. Sóc molt afortunada perquè el curs vinent sembla que podré c

Ben mirat

Imatge
M'estic barallant amb mi mateixa per escollir -de la llista de llibres que trobareu aquí mateix- quina serà la meva propera lectura. Extinción , David Foster Wallace Jardí vivent , Joana Raspall Por qué la traducción importa , Edith Grossman A contratemps. Diaris , Feliu Formosa La maldición de Eva , Margaret Adwood La traducció catalana contra el franquisme , Montserrat Bacardí Mestres antics , Thomas Bernhard Una qüestió personal , Kenzaburô Ôe Círculos en acíbar , Flavia Company Moo Pak , Gabriel Josipovici Nocturn de Sant Felip Neri , Sebastià Benassar Per si això no fos ja prou estressant, a partir d'avui incorporo a Llegeixes o què!? una sèrie de blogs que, com és habitual, ja fa una temporada que segueixo (l'apartat d'o què!? s'actualitzarà properament) i que no paren de parlar de llibres, arrrrggggg. Ara que, ben mirat , el llibre que “em llama” ara mateix seria Las Muertes Chiquitas , de l'admirada Mireia Sallarès.

A corre-cuita

Imatge
Des del meu darrer apunt  he començat a elaborar (en el meu cap) tota una sèrie d'assumptes per tractar en el proper: La meva perla de Sant Jordi. Els llibres que estem treballant en els meus tallers d'escriptura (al Centre Cívic Matas i Ramis  i al Casal Font d'en Fargues ). El llibre que vaig llegint (per plaer i també per feina) a petites dosis, quan puc tancar-me dins un parèntesi... Una exposició que no em vull perdre. Com estic preparant les darreres sessions dels clubs de lectura d'aquest curs. Etc. Però com els assumptes s'acumulen i el temps és el que és, el que he de dir-vos a corre-cuita és el següent: Demà inaugurem a Vic ! Si no teniu clar els motius pels quals no us hauríeu de perdre Llegir com viure. Homenatge a Joan Triadú , aquí podeu llegir-ne les meves 10 raons , com a mínim, i aquí podeu llegir una entrevista als seus comissaris.